Tryna 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witajcie,Wiem że ten rok się dopiero zaczął ale ja już zaczynam przygotowania do jego końca Mam zamiar zrobić pokaz 5 może więcej minutowy zależy od funduszy.Wydam ile tylko uda mi się uzbierać, mniej niż 1000 zł nie wydam.Na początek biorę się za budowę systemu do zapalania. Będzie on coś na podobieństwo tego 28 kanałowego systemu Kameleonateż wykorzystam w nim kabel VGA co zapobiegnie targaniu ze sobą ogromnych ilości zwykłego kabla.Jak tylko wszystkie elementy zostaną zakupione wezmę się za konstrukcję.Stuff:Wyrzutnie:3*JW90 ||3*34=1022*JW1000 ||2*(nie znam aktualnej ceny)=JW09 ||1*28=285*P7015 ||5*7 =355*P7203 ||5*7,50=37,5JW4055 ||1*(nie znam ceny)=TXB475 ||1*93=93Fontanny:6*JS903 ||6*19=114 (wolał bym jakieś tańsze rozwiązanie ponieważ potrzebuje d tego pokazu 6 fontann z krótkim maks 5 sekundowym efektem i żeby iskry z 5 m co najmniej sięgały, słyszałem coś o fontannach z zimnych ogni ale czy one zawsze działają jak trzeba??)Petardy:Rzymskie Ognie:Te pozycje są już pewne Jeszcze kilkanaście/kilkadziesiąt pozycji tu dopiszę.Plan połączenia:5*P7015 SoulOdstęp między bateriami 5 cm, połączone visco(10 cm/s).Spróbuję zrobić z tych 5 małych kostek fajną kątówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin09 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ceny zapewne się zmienią więc na ceny nie ma co patrzeć. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wiadomo,że ceny troszeczkę się zmienią(nowy vacik się kłania ),ale bez przesady...:rolleyes: Te same produkty co miałem w roku 2009 i na tego sylwka praktycznie wcale nie podrożały, nawet niektóre potaniały(nie chodzi o konkretny sklep tylko ogólnie o cenę rynkową).#TrynaFajny projekt,czekam na pierwsze edity...szczególnie na efekty budowy systemu do zapalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Skoro już o mnie wspomniałeś to się odezwę Ogólnie zrobić system łatwo ale dam ci dobrą radę, lepiej kup gotową radiówkę, ponieważ sam panel zasilania wyjdzie Cię ponad 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryna 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tylko ze ja będę chciał mieć z 35 kanałów, a ceny są boskie takich systemów Projekt pokazu siedzi mi już w głowie tylko teraz to "przelać na papier" albo raczej wklepać w word-a lub coś innego bo szkoda papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi