fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Symbol - P8072Nazwa - OmegaKaliber - 1,2"Pakowanie - 6szt. Cena - ?Film - brakZdjęcie - http://kometa.wroc.pl/katalog/fajerwerki-amatorskie/rakiety/omegaOpis - Green to red peonyRakiety otrzymałem za darmo w paczce z nagrodą z konkursu organizowanego przez firmę Kometa. Muszę powiedzieć, że efekt tych rakiet jest na prawdę dobry, szkoda tylko, że wszystkie 6 rakiet w opakowaniu ma ten sam efekt zielonej peoni przechodzącej w czerwony kolor. Rozpiętość efektu jest porównywalna z szelkami 2" z SP. Jak ktoś miałby do nich dostęp w cenie ok 30 zł to mogę śmiało polecić.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Bedzie film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Filmu nie będzie bo do zabawy ich użyłem (podobnie jak albatrosów, cyrkoblic, moździerza, petard...) film będzie na 90% z wykorzystaniem wszystkich wyrzutni, które dostałem odpalonych jednym ciągiem. Wszystko będzie odpalane dopiero 6. stycznia szykuje się mini pokaz na ok 3 min.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi