fpshooter 12 Posted January 2, 2011 Symbol - P8072Nazwa - OmegaKaliber - 1,2"Pakowanie - 6szt. Cena - ?Film - brakZdjęcie - http://kometa.wroc.pl/katalog/fajerwerki-amatorskie/rakiety/omegaOpis - Green to red peonyRakiety otrzymałem za darmo w paczce z nagrodą z konkursu organizowanego przez firmę Kometa. Muszę powiedzieć, że efekt tych rakiet jest na prawdę dobry, szkoda tylko, że wszystkie 6 rakiet w opakowaniu ma ten sam efekt zielonej peoni przechodzącej w czerwony kolor. Rozpiętość efektu jest porównywalna z szelkami 2" z SP. Jak ktoś miałby do nich dostęp w cenie ok 30 zł to mogę śmiało polecić.fps Quote
fpshooter 12 Author Posted January 2, 2011 Filmu nie będzie bo do zabawy ich użyłem (podobnie jak albatrosów, cyrkoblic, moździerza, petard...) film będzie na 90% z wykorzystaniem wszystkich wyrzutni, które dostałem odpalonych jednym ciągiem. Wszystko będzie odpalane dopiero 6. stycznia szykuje się mini pokaz na ok 3 min.fps Quote
Recommended Posts