endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W oddali kostki lecą petardy ja odpaliłem 859 koło sciany to.masakra jaki huk poleciał też ss z blue cuby rc5 i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak to już jutro jestem zajarany jak gwizdek U mnie wszyscy ładnie dają czuje ,że bedzie to ostry sylwek oj będzie się działo kostki na 00;00 przygotowane , zaraz pakuje plecak na poranne strzelanie Dzisiaj skromnie odrazu po pracy potrzelałem , duży cyrcoblitz SP , txp859 ,rzymiaki.kulki , dum bumy ,piratsy (strobo) Jutro o tej porze to bedzie dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Aktualnie łącze kostki! Robię ostatnie karabinki z Cyrkoblitzów będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 U mnie co jakiś czas słychać pojedyncze wybuchy, ktoś odpali jakąś wyrzutnię albo rakietkę. Dzisiaj najwięcej szumu to zrobiłem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekpirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Teraz to jakaś wojna mała co 2 sekundy jakieś huki jak by sylwester już był XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Klimatu nie ma ale to.dlatego że nikt nie strzela, ja teraz przygotowałem mocowanie rury 2"i stojak pod rakiety... Myślę że jutro bedzie już pogrom i klimat się pojawi, pogoda ma być bardzo fajna więc duuuży plusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 U mnie dzisiaj jakoś ciszej niż 1 czy 2 dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 U mnie od jakiejs godzinki zrobilo się naprawdę głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Odświeżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Masakra... 7 lat temu założyłem ten temat . Kiedyś było bardziej czuć nadchodzącego sylwestra , teraz to tak jakoś inaczej . Nie wiem jak to nazwać. Wszystko już czeka gotowe na odpalenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 A ja trochę czuję dawny klimat. Nic nie jest gotowe Nie wiem jak ogarnę do jutra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Napierdzielali jak szaleni... my tak samo dzisian ostro strzelali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 U mnie wokół też wesoło z hukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Ja też postrzelałem.Kilka rakiet,moździerz i z 50 petard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 U mnie cisza, tylko ja strzelam ;D Uroki życia na wsi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloremro 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 U mnie na wsi strzelają szczególnie sąsiad, z którym wymieniamy się hukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Odświeżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekpirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dzisiaj jedna kostka 9sh polecialq i pare hukow ale cisza w tamtym roku lepiej bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Wczoraj 2 male wyrzutnie widzialem co było szokim dla mnie.Dzisiaj sporo huków.Może jakaś metamorfoza w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 W bydgoszczy dzis strzelali nawet nawet.. przyjechał do nas Kamil z torunia i zesmy ostro nawalali 4 reklamówki i 2 pełne plecaki z piro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Odświeżam ! jak na razie u mnie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs 21 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 U mnie co jakiś czas jakiś huk słychać. Ja sam idę zaraz rakietkami postrzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bancobet 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 w niemczech (nrw) od soboty slychac strzaly. wyrzutnie tez widzialem nawet:DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 ODŚWIEŻAM JAK CO ROKUUUU jak na razie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucazFires 11 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 W tym roku będzie chyba lipa. Może gdzieś parę petard poszło , a tak to cisza jak po śmierci organisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi