michu9712 0 Posted October 30, 2013 Petardy są super,według mnie dorównują jajom dinozaura,są nieco lepsze od piratek z hestii Quote
zoxck 0 Posted November 7, 2013 Hmm.. Myśle ,że FP3s jest ciut mocniejsza od NB ps. Wwidzieliście w ubiegłym roku NB w Lidlu? Ja niestety nie widziałem Quote
Piszczek 0 Posted November 7, 2013 Hmm.. Myśle ,że FP3s jest ciut mocniejsza od NB ;)/> ps. Wwidzieliście w ubiegłym roku NB w Lidlu? Ja niestety nie widziałem :|/> Masz rację FP3 trochę mocniejsze, ale te też są super Quote
zoxck 0 Posted November 7, 2013 Masz rację FP3 trochę mocniejsze, ale te też są super :P/> SP1015 Kupowałem w Lidlu na 2010/2011 i od tamtej pory nie widziałem ich w Lidlu. Hmm.. jak dla mnie to miały większy błysk od FP3S ;] Quote
Piszczek 0 Posted November 7, 2013 SP1015 Kupowałem w Lidlu na 2010/2011 i od tamtej pory nie widziałem ich w Lidlu. Hmm.. jak dla mnie to miały większy błysk od FP3S ;] Ja też ich już dawno w lidlu nie widziałem, ale ja kupiłem je w e.leclerc Quote
zoxck 0 Posted November 7, 2013 (edited) a tak na marginesie ;] - http://www.fajerwerkitanio.pl/pl/p/JC05-PETARDY-LONTOWE-/105 Nie opłaca się tego zamówić? ;)/> MOD: Off-Topic! Posty poniżej usuwam. Opinie o sklepie znajdziesz w jego temacie! Opinie o innych petardach - w ich tematach! Pytania typu "czy mieszkasz w Trójmieście?" można załatwić przez PW. JMJ Edited November 7, 2013 by JMJ Pirfotechnics j.w. Quote
piropiotr223 11 Posted December 12, 2014 No właśnie. Mój sąśad mówi że miał te petardy i że nie ma mocniejszych. Może i są głośne ale dum bum itp. biją je na głowe. Ogólnie to z tego co pamiętam kupił je w lidlu i hukały dosyć porządnie. Ale to było 2/3 lata temu więc FP3 było jeszcze głośniejsze i nie wiem jak jest teraz. Quote
Recommended Posts