marcelfire 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jakie fajerwerki kupić w biedronce do 110zł?(napewno kupie zestaw za 25zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Zacznijmy od tego że nawet nie wiadomo co będzie w tym roku w biedronce.Więc nie może wybrać co bo co roku się zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 A właśnie że nie zmieniają bo sfinx był dużo dłużej, w tamtym roku była taka zmiana Nikt nie wie jak będzie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Zacznijmy od tego że się zmieniły przepisy ws przechowywania i sprzedaży materiałów pirotechnicznych w supermarketach. Więc z ułożeniem stuffu wstrzymałbym się do otrzymania ewentualnej gazetki z fajerwerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 A czy ta gazetka pojawi się na pewno 1 grudnia? a towar będzie 20 Grudnia bo tak przeczytałem w temacie Dreszczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 To chyba coś źle przeczytałeś, zdaje mi się że co roku nie był później niż 10 grudnia , może to tylko moje odczucie , ale coś mi sie tak przypomina .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tensor 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ja mialem w tamtym roku z biedry wszystko,nie bylo zle a cena tez nie z kosmosu,polecam duzy zestaw za 25 i wyrzutnie za 8.99 ,chociaz maly zestaw tez nie jest zly,mozesz tez zaopatrzyc sie w mozdzierz,ale w tym roku kupilem wszystko na fm :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcelfire 0
Jakie fajerwerki kupić w biedronce do 110zł?(napewno kupie zestaw za 25zł)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi