Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Symbol: SM2125Nazwa: MACROCOSMOS IIIlość strzałów: 10Kaliber: 20 mmUkład efektu: IOpis: ZŁOTE I CZERWONE KOMETY + CZERWONE FALECena: 10.99 zł (www.fajerwerkimarket.pl)Moje zdjęcie: Mój film:http://www.youtube.com/watch?v=2Mdh40SzsGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babel. 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wyrzutnia dobra . Lepiej by było gdyby były same ładunki bez tych komet , ale za tą cenę . meine filmik ---> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyrzutnia spisała się bardzo dobrze, tyle, że miałem na przemian komety i później wystrzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma94 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyrzutnia w tym roku niewypadła za ciekawie bardzo małe komety które były wystrzeliwane na przemian z wybuchem,ale za 10zł warto ją kupić,moja ocena 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHORT TIME 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wyrzutnia moim zdaniem bardzo ładna. Też były na przemian strzały i komety co przepięknie wyglądało. Jak za 10zł to polecam tą wyrzutnięMój film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Moim zdaniem ona się jednak popsuła:/Coraz więcej rzeczy z jorge zmienia swój efekt na gorsze.Oto mój film z sylwestra tej wyrzutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Moim zdaniem ona się jednak popsuła:/Coraz więcej rzeczy z jorge zmienia swój efekt na gorsze.Oto mój film z sylwestra tej wyrzutni Na twoim filmiku efekty ewidentnie sa mniejsze niz w poprzednich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Miałem z szatkiem tą oto kostkę, muszę przyznać że się zawiodłem i to bardzo rok temu była bardzo dobrą kostką, niestety w tym roku efekty małe i do tego nie pełne... Pozdrawiam CraV! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 moja dobra była chyba widać na filmie efekty duże były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz87 1 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 W tym roku strzelałem SM2125 cztery razy i moim zdaniem jest ona godna polecenia. Mi przypadła do gustu głównie ze względu na komety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteek12 1 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Miałem tą wyrzutnie. Efekt bardzo mi się podobał. Efekty były ogromne, ale to dlatego, że wyrzutnia się przechyliła i pociski odbijały się od drzewa i dosięgały samej ziemi ;P . Za tą cenę polecam ją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Miałem te wyrzutnie bardzo ładny ma początek takie złote ogonki wyskakują podoba mi się bardzo daje jej 5/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Miałem tą wyrzutnię jest komety ładnie się komponowały z falami POLECAM TĄ WYRZUTNIĘFilm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=l4UULneWLjw&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShotMan 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Naprawdę przyzwoita wyrzutnia.Spore efekty.Hmm tylko moim zdaniem byłoby lepiej gdyby na początku miała crosety a później efekty z hukiem.Jest odwrotnie właśnie.Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi