beatkaaa 0 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów! jestem tu pierwszy raz ale z Wielką prośbą do was Zbieram bilety komunikacji miejskiej z Polski i Zagraniczne. Może macie takowe u siebie z waszych miejscowości? jeśli macie chwilkę czasu i 1.55zł w kieszeni to było by miło jakbyście powiększyli moją kolekcję i wysłali mi wasze bilety, jednorazowe, miesięczne, normalne ulgowe jakie tam tylko macie Jeśli wy coś zbieracie to możemy się wymienić, posiadam sporo rzeczy na wymianę. Wam one tylko przeszkadzają a mi mogą wzbogacić kolekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatkaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 odświerzam, może ktoś znajdzie się z biletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brenzo500 1 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Beatka, a można przyjechac osobiście z tymi bilecikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatkaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a osobiscie nie trzeba sie fatygowac lepiej pocztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja spróbuje wyszukać parę. Ale wyślę dopiero na początku września, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatkaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ok. może być to daj mi tam na poczatku września znać to oddam adres, editponawiam prośbę :)znajdzie się ktos jeszcze z biletami ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatkaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ponawiam prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatkaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Ostatnio zainteresowały mnie tez bilety PKP, PKS i wstępu, więc jak ktoś by miał to bym bardzo chętnie je przyjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatkaaa 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dawno mnie tu nie było:D ale powróciłam ;p Nadal interesuja mnie bilety, może ktościk z was ma jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi