obiekt 0 Posted July 7, 2010 http://www.britishfireworks.co.uk/index.shtml Osobiście nic bliżej nie wiem na ten temat , ani poprzednich , ale ten prawdopodobnie będę miał okazję zobaczyć. Quote
velibrum 12 Posted July 7, 2010 Osobiście nie przepadam za angielskimi firmami pirotechnicznymi. Brakuje mi w ich pokazach jakiegoś artystycznego zacięcia, czy temperamentu. Jubilee, Phoenix - owszem potrafią dobrze strzelić ale to jak dla mnie nadal nie to Szkoda też że pokazy będzie można oglądać dopiero z tak ogromnej odległości. Nie zapomnij wziąć ze sobą lornetki Quote
obiekt 0 Author Posted July 9, 2010 Z tego co czytam piszą tylko o polecanych miejscach do obserwacji a nie że z innych nie można , więc spróbuje gdzieś dostać się w pobliże wejścia na falochron z którego będą strzelać. Byłoby troche bliżej choć pokazy będą pewnie 'zorientowane' w drugą stronę więc nie wiem która opcja lepsza. Quote
velibrum 12 Posted July 9, 2010 Sygnał z systemu sterowania pirotechniką będzie zapewne połączony tylko z jedną strefą nagłośnienia, tam gdzie będzie większość widowni ( czyli tam gdzie strona poleca się wybrać ). A fajerwerki bez muzyki to nie to samo Quote
obiekt 0 Author Posted August 26, 2010 and the winner is: Pokazy były bez muzyki! - pierwszy raz się z takim purytańskim podejściem do tematu spotkałem.Niebo płonęło ale był niedosyt. Quote
fpshooter 12 Posted August 27, 2010 Pokazy bez muzyki to żadna nowość, cała Hiszpania i Portugalia tak strzela. Szczerze powiem, że bardzo trudno stworzyć porywające widowisko bez podkładu. Muzyka daje dodatkowe wrażenia, potęgujące pozytywne emocje podczas pokazu. W Hiszpanii i Portugalii strzela się nie raz poakzy po ok 25 min. bez podkładu muzycznego i są one na prawdę świetne.fps Quote
Recommended Posts