housemdt 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam!Potrzebuję filmika jak wygląda efekt tych fajerwerek:KLIK ewentualnie filmik jakichś zamienników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja Ci mogę powiedzieć jak one wyglądają : dLecą BARDZO nisko, 0 huku tylko pare gwiazdeczek w kolorach czerwony zielony niebieski żółty.Moja ocena 1/10Fajne są tylko gdy odpala je się na jakieś ulicy lub chodniku zdala od ludzi, zwierząt, tego co się rusza i samochodów by nie stwarzać zagrożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ?.B 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mlody- ma racje one lecą we wszystkie strony i efekt badziewny moja ocen jak poniższego kolegi to 1/10.Ja je kupowałem tylko dla pirotechnicznych gwiazdek które wyciągałem ze środka :lol: Za gówniarza oczywiście :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie patrzcie tylko na efekt ale też cene do efektu. Biorąc pod uwage tylko efekt to Big Day i pare innych rakietek tylko mają ładne efekty. To tak jak z piccolo, cena tych petard wynosi poniżej 3 gr a Achtung który ma "walnięcie" kosztuje dużo, dużo więcej. Zgadzam się że te rakietki nie mają ekstra efektu ale spójrzmy na cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nowatek 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 ale w tej cenie mógł kupić inne rakiety ktore maja ladny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Możesz zawsze dołożyć trochę do detonatorów, które mają o niebo lepsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
housemdt 0
Witam!
Potrzebuję filmika jak wygląda efekt tych fajerwerek:
KLIK
ewentualnie filmik jakichś zamienników.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi