czesio 0 Posted December 28, 2009 Symbol: P8082Nazwa: Crazy AngelFirma: KometaCena detaliczna: 1,80zł (za 1szt)Opis: Nie testowałemTanie małe rakiety Quote
Adri 1 Posted December 28, 2009 Bardzo fajne rakiety.Kupowałem 12,5zł za 6 szt.Wysoko lecą nawet. Quote
krystian20122 0 Posted December 23, 2010 Taka mała rakieta ale duży efekt naprawdę się opłaca ja akurat kupiłem za 3 zł sztuka. Quote
Karolcia11 3 Posted December 12, 2011 Wg. mnie świetna rakieta.Duży czas zwłoki.Będę ją miał w tym roku.Filmu z samą rakietką nie było, ale tutaj jest w około 6 minucie. http://www.youtube.com/watch?v=MB3KkfgfApo Quote
czesio 0 Author Posted December 20, 2011 Ta rakieta wymiata !! leci dosyć nisko i wybucha efektu dokładnie nie pamiętam, ale crack jest powalający jak na taką małą rakietę 10/10 Quote
glosal 0 Posted January 2, 2014 Z opakowania 6 rakiet tylko trzy wystrzeliły prawidłowo, jedna wybuchła na ziemi, druga poleciała w psa, a trzecia poleciała z 5 metrów w górę i wybuchła. Efekt craclingu nawet przyzwoity, nie wiem czy tylko moje były takie wadliwe ale więcej ich już nie kupie i z tego powodu także wam ich nie polecę Quote
Recommended Posts