Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 a żałuj... te większe rakiety mają nawet chryzantemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekch00 0 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 jest bardzo tani :mrgreen: ale ten zestaw jest bardziej aby tak o posztrzelac a nie na sylwka [ Dodano: 2008-10-05, 10:14 ]raz mieszkal u mnie na placu taki fajny ziomek mial sklep z fajerwerkami nie daleko placu i sprzedawal nie legalnie mial z 23lata lecz nie w sklepie tylko pukalo sie do niego do domu i mowilo co sie chce ten za 10 minut przychodzi i przynosi co chciales mial bardzo duzo fajerwerkow a cany byly bardzo tanie za ten zestaw ufo zaplacilem mu 8 zl i dal mi jeszcze za darmo dwa srednie achtungi lecz niestety sie wyprowadzil :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 No do postrzelania zestaw rakiet UFO jest całkiem niezły i muszę go pochwalić bo jest tani i efektami nie grzeszy bardzo dobry zestaw do postrzelania przed godziną 0:00 i jak kto chce o 0:00.Taki tani zestawik a jaki dobry :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip11 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ma ktoś filmik bo nie mogę zdecydować się pomiędzy zestawem Ufo(6.99zł), a Kung - fu(8.99zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 filip11 bież jedno i drugie nie porzałujesz ale jak cos to lepszy jest ufo ale minimalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ma ktoś filmik bo nie mogę zdecydować się pomiędzy zestawem Ufo(6.99zł), a Kung - fu(8.99zł). W zasadzie rakiety w Ufo oraz Kung Fu są te same, tyle że chyba w Ufo jest ich troszkę więcej, ale mogę się mylić, bo nie pamiętam już dokładnie. Moim zdaniem lepiej dołożyć te 2 zł, w końcu tam masz i rzymskie ognie i petardy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neone 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 w nomi jest za 12 zł... a czy on ma aż takie ładne efekty?? bo ktoś napisał ze te największe mają lepsze efekty niż thundery w co nie chce mi sie wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Bardzo dobry zestaw.Te największe rakiety są poprostu super a jaka cena!!Miałem go rok temu. Większość z tych małych rakietek to były niewypały (miały wszkodone czubki i skręcały- a kończąc wybuchem na ziemi xD)Ale to byłe moja wina że kupiłem uszkodone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Znaczy chodzi mi o to że chcę kupić 3 zestawy i wlasnie nie wiem czy-1x UFO -2x Hong-Kong CZY -2x UFO -1x Hong-Kong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neone 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 2 ufo 1 mistrz ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja bym wziął 2x kung fu 1x ufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ale to nie jest dział pomocy :neutral: Po cholerę tutaj spamujecie.Zestaw UFO według mnie jest ciekawy ale jego cena hurtowa to 11,7 zł widziałem że można go kupić za 7 zł a to to już naprawdę warto bo jest podobny do kung FU, tyle że nie ma tylu pierdółek więc jeśli ktoś chce kupić kilka kung fu to myśle że zamiast kolejnego można kupić ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 UFO jest dużo lepszy od Kung fu, największe rakiety to chryzantemy, czy kung fu ma to samo? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 zdecydowanie popieram ;D Ufo jest naprawde dobry bo ma wiecej rakiey niz Kung Fu i wogole lepsze efekty dzisiaj z kolegą kupilismy w Intermarsche za 8.99 i odrazu cały wypalilismy bylismy w 100 % zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nowe filmy rakiet z tego zestawu: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=gzq8fK87-z4 :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=lXw0BnZt-cM :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=y6fwEzFUzR0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Muszę przyznać , że na tak małe rozmiary , to efekt jest całkiem niezły.Nie wiem czemu , ale mam wrażenie , że rakieta średnia ma lepszy efekt niż duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Kolejny film małej rakietki Ufo; http://pl.youtube.com/watch?v=oEKIMTdHOUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=v1-gDwL5Gd0 Film największej czerwonej rakiety. Cudów nie ma, ale do zabawy może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 dziwne :?: ja dzisiaj odpaliłem tą najmniejszą i miała identyczny efekt sierio dokładnie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 To tylko jedna rakieta, nie wyciągajcie pochopnie wniosków. Jak dla mnie, 6,99zł z Intermarche, są dobre. Jutro postaram się o kolejne filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 One są super jak na tą cenę kupił bym je nawet po 11 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMJ 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Moje pierwsze fajerwerki xDJak dla mnie były i będą spoko. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Film małej rakiety UFO z niebieskim czubkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Widzę że wiele osób chwali sobie ten zestawik, ale niestety nie jestem z niego zadowolony. Jak za te 14 zł to efekt na prawdę mizerny. Moim zdaniem lepiej już kupić rakiety JR04 Diabolo (też miałem na tego sylwka). Mamy 3 rakiety więcej, nieco niższą cenę i lepsze efekty.Film wszystkich rakiet:http://www.youtube.com/watch?v=uzE14IOFnF0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 te jego rakietki maja bardzi mały efekt niepolecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi