Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Totalnie nie wiem w jakim dziale mam to umieścić to pisze tutaj i licze na to że admini gdzieś to przesuną Czy ten aparat: http://www.ceneo.pl/2184709Byłby dobrym wyborem? Chodzi mi o jakość robienia zdjęć ale raczej bardziej filmów ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 specyfikacja całkiem całkiem, poszukaj sobie jeszcze zdjęć z tego aparatu w internecie, jak ładnie wychodzą to warto wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No aparacik nienajgorszy . Tu masz jakiś filmik o nim: Ogólnie z tego co wiem to Coolpixy nawet dobrze nagrywają. Wiadomo nie HD, ani nic takiego, ale tragedii nie ma. Ja też mam Coolpix'a, tylko troche większego xD (L100). Filmiki nagrywa b.dobrze. Płynny obraz, tylko dźwięk taki sobie, ale ujdzie. Ogólnie to polecam Ci go, ale z góry mówie, że najlepiej od razu z akumulatorkami kupić, bo z alkaicznymi ataku można dostać xD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 specyfikacja całkiem całkiem, poszukaj sobie jeszcze zdjęć z tego aparatu w internecie, jak ładnie wychodzą to warto wziąć Słuchaj znalazłęm tylko 1 typke która na jakims forum nikona umiescila foty bo miala jakis tam problem z tym że jej ziarnił ekran i sie zamazywał ;dmooglbym cie prosic zebys cos pomogl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 też mi problem, tu masz dużo :http://images.google.pl/images?hl=pl&s...t=0&imgsz=l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Wiadomo jak nikon lub canon to masz porządną firmę, która zna się na aparatach : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Wiadomo jak nikon lub canon to masz porządną firmę, która zna się na aparatach : Ojj zleksza o tym słyszałem i powiem Ci że kompakty nikona nie są dobre Nie można se poleciec w tą strone "oo samsung i tani to biore bo firme znam"A co do ciebie mpi to dzięki za tego linka : )Kupuje ten aparat napewno ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Pracuje w sklepie, który tym się zajmuje i wiem co mówię a co do samsunga to masz rację przychodzą klienci co mówią, że samsung jest dobry, ale cóż klient nasz pan :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Wiesz... Czasami jest tak "Poprosze aparat Yoshukushomumo bo on z chin"Nie sugerujmy się tym że wszystkie aparaty nikona jak i canona zawsze są dobre bo tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Wiesz czym należy się przede wszystkim sugerować. Opiniami ludzi, ale też trzeba być obiektywnym i trochę się znać. Potem sprawdzasz parametry i zdjęcia. Jak wszystkie te 3 rzeczy są ok to aparat możesz kupować akurat ten nikon o który pytasz nie ma żadnych recenzji, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mlody 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 A poleciłbyś mi jakiś inny do 500zł ?Chodzi o zdjęcia na kozaku i filmy jak żyleta ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciek98 0 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Poszukaj aparatów canona lub Olympusa. Nie wiem czy Ty nowy chcesz czy co ale licytowałbym np. ten http://allegro.pl/item836070250_canon_powe...taw_okazja.htmlbawiłem się tym modelem i robi bardzo przyzwoite zdjęcia i filmy. Ma duży zoom i dobre optykę. Testowałem ten model który był dodatkowo scrackowny i miał bardzo duże mozliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mlody 0
Totalnie nie wiem w jakim dziale mam to umieścić to pisze tutaj i licze na to że admini gdzieś to przesuną
Czy ten aparat: http://www.ceneo.pl/2184709
Byłby dobrym wyborem? Chodzi mi o jakość robienia zdjęć ale raczej bardziej filmów ;d
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi