Witam wszystkich forumowiczów. Do wydania ok. 250-300zł. Moja prośba jest taka: chciałbym, aby ktoś ułożył mi stuff składający się praktycznie ze wszystkiego co najmniej 5 wyrzutni, 20 rakiet ,jeden moździerz(najlepiej SP0008) i oczywiście nie obędzie się bez petard Osobiście mam do wyboru kilka sklepów: biedra, lidl, tesco, intermarche, bricomarche oraz jakiś nowy sklep Piotr i Paweł -może będą mieli coś ciekawego Oczywiście mogę także zamawiać w sklepach internetowych. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
Pytanie
tomszak 1
Witam wszystkich forumowiczów. Do wydania ok. 250-300zł. Moja prośba jest taka: chciałbym, aby ktoś ułożył mi stuff składający się praktycznie ze wszystkiego co najmniej 5 wyrzutni, 20 rakiet ,jeden moździerz(najlepiej SP0008) i oczywiście nie obędzie się bez petard Osobiście mam do wyboru kilka sklepów: biedra, lidl, tesco, intermarche, bricomarche oraz jakiś nowy sklep Piotr i Paweł -może będą mieli coś ciekawego
Oczywiście mogę także zamawiać w sklepach internetowych.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi