cmsuper 0 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 KRACHMENKI kupilem na zeszłego sylwka,wziełem 10 paczuniek i zostało mido dzisiaj niecałe 2 paczuszki.Zawsze je biore ze soba czy to urodzinykumpla czy gril latem na działce.Zabawy na maxa i jakies tam Achtungi sie nie umywają,są cichsze i kilka razy droższe od Krachmenków.To jest poprostu złoty towarek za malutka kase ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 KRACHMENKI kupilem na zeszłego sylwka,wziełem 10 paczuniek i zostało mido dzisiaj niecałe 2 paczuszki.Zawsze je biore ze soba czy to urodzinykumpla czy gril latem na działce.Zabawy na maxa i jakies tam Achtungi sie nie umywają,są cichsze i kilka razy droższe od Krachmenków.To jest poprostu złoty towarek za malutka kase ))) Gdzie kupowałeś, jaki miałeś kolor flary przed wybuchem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskra1992 0 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Krachmeny FP3X możesz kupićprawie we wszystkich sklepach internetowych,w tych ja sam kupuje :- fajerwerkimarket.pl- speed-fajerwerki.pl- marcusgraf.plJeżeli chodzi o flare to są dwa kolory( o innych kolorach osobiści nie słyszałem)czerwona flarka i zielona.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cóż... niezbyt opłacalne petardy... lepiej dołożyć te 2-3 zł i kupić sobie paczkę FP3 NEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsuper 0 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja tam biorę Krachmeny,cena niższa a walnięcie takie samo.Ja swoje kupuję tylko na fajerwerkimarket.plCzas wszystkich Achtungow, K0208 i temu podobne już dawno minął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja tam biorę Krachmeny,cena niższa a walnięcie takie samo.Ja swoje kupuję tylko na fajerwerkimarket.plCzas wszystkich Achtungow, K0208 i temu podobne już dawno minął. Dlatego teraz kupuje sie FP3/New lub FP3/Small. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa1989 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 podstawowa petardka w zestawi każdego piromaniaka,w porownaniu cena do jakości wypada najlepiej,na fajerwerki market kosztuje 6 zł za 20 sztuk,a są najgłośniejsze obecnie na naszym "podwórku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 podstawowa petardka w zestawi każdego piromaniaka,w porownaniu cena do jakości wypada najlepiej,na fajerwerki market kosztuje 6 zł za 20 sztuk,a są najgłośniejsze obecnie na naszym "podwórku" Poza fp3/new i fp3small moze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikilbn 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Bardzo dobre petardy. Od FP3 new niewiele gorsze. Bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris50501199 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 najlepsza petardka w tej cenie,zamówiłem sobie na speed-fajerwerki.pl,również tak jak koledzy polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 najlepsza petardka w tej cenie,zamówiłem sobie na speed-fajerwerki.pl,również tak jak koledzy polecam z czystym sumieniem Widocznie trafiliscie na dobra partie jesli traficie na zla to huk bedzie porownywalny z FP1,uwierz mi FP3NEW lub FP3SMALL sa o wiele lepsze od krachmenow moge to powiedziec bo mialem obie petardy na sylwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskra1992 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Moje Krachmeny FP3X działają (jak pisali koledzy wcześniej),bez najmniejszego zarzutu, super głośna a miałem towarekz różnych partii i od różnych sprzedawców internetowych,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat096 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Wczoraj sobie puscilem krachmenka i fp3new. Moim zdaniem sa o duzo gorsze od fp3new. Radze doplacic pare zlotych i miec petarde, ktora cie nie zawiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskra1992 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ten towarek mnie osobiście nigdy nie zawiódł.Krachmen FP3X robi bardzo dobre wrażenie,ładnie echo rozchodzi się i cena za 20 sztukwręcz śmieszna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=029zM7avt_APetarda wrzucona w śnieg dlatego ją wygłuszyło,ale i tak wywaliła bardzo ładnie.Moc wybuchu porównywalna do FP3 lecz dużo cichsza ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kupiłem jedno opakowanie żeby sprawdzić czy są coś warte. Jednak trafiłem na tą gorszą partię (z czerwoną flarą) i totalne dno. Odpalałem dzisiaj razem z szokami i jajami i szoki nawet przebiły krachmeny. Lepiej dorzucić te kilka zł i kupić FP3 New bo żeby trafić na dobre krachmeny trzeba mieć po prostu szczęście a FP3 New zawsze będą dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kupiłem jedno opakowanie żeby sprawdzić czy są coś warte. Jednak trafiłem na tą gorszą partię (z czerwoną flarą) i totalne dno. Odpalałem dzisiaj razem z szokami i jajami i szoki nawet przebiły krachmeny. Lepiej dorzucić te kilka zł i kupić FP3 New bo żeby trafić na dobre krachmeny trzeba mieć po prostu szczęście a FP3 New zawsze będą dobre. Też mam FP3x z czerwoną flarą i walą słabiej od FP3 ale na pewno mocniej od FP1 bo to i to wczoraj odpalałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 nie ma krachmenow z zielona flarą. mialem w zeszlym roku 2 opakowania, oba z czerwoną i jedno waliło bardzo słabo jak k0203, a drugie waliło naprawde nieźle, prawie tak jak fp3 i wcale nie przesadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Równiez mam FP3X odpalałem 2 dni temu huk przciętny, czerwona flara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No właśnie tak z nimi jest raz jak K0204 a innym razem prawie jak FP3,ja trafiłem na dobrą paczkę i huczą pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Też mam FP3x z czerwoną flarą i walą słabiej od FP3 ale na pewno mocniej od FP1 bo to i to wczoraj odpalałem! Tak, tylko że są dwie różne partie. Widocznie trafiłeś na lepszą, ja nie miałem takiego szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No właśnie tak z nimi jest raz jak K0204 a innym razem prawie jak FP3,ja trafiłem na dobrą paczkę i huczą pięknie Tak wlasnie wyglada naduzywanie opcji edytuj. Mam nadzieje, ze przez was nie zostanie ona zniesiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dziś korzystając z tego, że najwyższy czas rozpocząć zabawe m.in odpalałem w tych samych warunkach Kracha z czerwoną flarą i FP3. Zły nie był, ale do FP3 brakuje mu sporo. Jednak od K204 z Komety 1 strzał jest głośniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 FP3X Krachmen w wodziehttp://www.youtube.com/watch?v=3H2UuhkjB1MMoim zdaniem petardy nie są warte ceny. Jakby jeszcze wszystkie paczki były dobre a tak nigdy nie wiadomo czy kupimy mocne czy słabe Krachmeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Mój filmik przeglądałem telefon i natrafiłem na to: w sylwestra przekonałem się, że Krachmeny są dużo słabsze od FP3 a nie miałem złej partii Krachmenów bo głośne były ale Fp3 a krachmen to niebo a ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi