Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cena to 21 zł , a zdjęcie wstawiłeś pchełek

Nie wiem co to jest. Dziwnie wygląda , coś innego . Ciekawe czy ma ładne efekty .

Posted

Fajna zabawka, tylko ile jest sztuk w opakowaniu? Bo za 22.5o zł to powinno być ze 1oo jak nic.

Posted

Pojawiły sie juz pojedyncze opakowania na fm.

Posted

Nazwa:
Symbol:
Producent: Kometa
Już jest cena za 1 pudełko. Wynosi ona 1,50 zł za 20 sztuk strzelających lontów.
Możliwe, że będzie to coś a'la crackling itp. Wg mnie opłaca się zaryzykować i wypróbować. Dołączam to do listy stuffu. :D

• 2 weeks later...
Posted

Przed chwila odpalilem 1 sztuke. Podpalony lont iskrzy sie i wiruje przez kilkanaście sekund. Mysle, ze do zabawy jak najbardziej sie oplaca kupic.

• 1 month later...
Posted

kupiłem w hurtowni za 1zł ale uważam że nie warte zakupu. zadnego efektu- palacy sie lont ktory kreci sie w kolo ...
w dodatku latwo sie popazyc przy odpalaniu bo iskry leca odrazu- ja np. wypalilem sobie tym g**** kilka dziur w kurtce

Posted

Takie sobie.Po paru sztukach nudzi sie.To jest taki zimny ogien krecacy sie

Posted

Niezła zabawka, ładny efekt iskrzenia. JEdyny minus, że nie ma żadnego opóźnienia i zapala się od razu.

Posted

Popierdółka :razz: . Hehe może do zabawy fajne dla dzieci. Taki lont to sobie sam mogę zrobić, ostatnio brat odpalił kawałek lontu visco to zaczął latać po pokoju :grin: .

Posted

bardzo fajna zabawka jak na tą cene... ładny ma efekt i miło się oglada warjacje zimnych ognij na ziemi;) rzeczywiście jedynym minusikiem jest to że odrazu zaczyna się palić:) Ugażajcie na ręce

• 8 months later...
Posted

super zabawka :) na fm jest teraz za 99gr więc się opłaca . sam kupiłem 10 paczek . fajny efekt ma

• 2 years later...
Posted

super zabawka :) na fm jest teraz za 99gr więc się opłaca . sam kupiłem 10 paczek . fajny efekt ma

Odkopałem temat bo produkt dalej jest na rynku.

Hee pewnie że fajna zabawka różowy lont nawet jasno świeci i szybko wiruję
Najlepiej odpalać z ręki pod kątem by nam nie popaliło kurtki