Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam wszystkich chcę sobię już zamówić z www.fajerwerkimarket.pl jakieś rakiety i mam dylemat które są lepsze czy N3501 CASSIOPEIA czy 3775 VOO DOO???Proszę o Pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To oczywiste, że rakiety cassiopeia są lepsze bo mają większy kaliber od voo doo ale masz filmy i sam oceń http://www.youtube.com/watch?v=cmvOK3uf6Zs http://www.youtube.com/watch?v=Gxg9GguUflQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Według mnie są lepsze rakiety od cassjopeiiO to one:http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=117&lang=pllub te http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=136&lang=pl=======================================Jeśli jednak tylko wybierasz między cassiopeją i voo doo to oczywiscie zdecydowanie casjopeja. Przecież widać nawet, że są znacznie wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja bym chciał rakiety o takim efekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 nie ufaj aż tak bardzo filmom. Ja miałem na żywo cassjopeje i dragon queen rocket, i dragony wypadają znacznie znacznie lepiej. Ale to twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 nie ufaj aż tak bardzo filmom. Ja miałem na żywo cassjopeje i dragon queen rocket, i dragony wypadają znacznie znacznie lepiej. Ale to twój wybór a co byś powiedział na te rakietyhttp://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=136&lang=pllub http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=135&lang=pl??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Też są dobre, ale nie aż tak bardzo. wszystkie posiadałem i jednak ku dragon bym się skłaniał. Po prostu miałem porównanie w 1 dzień i takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Też są dobre. Miałem wszystkie i jednak ku dragon bym się skłaniał. Miałem po prostu porównanie w 1 dzień i takie jest moje zdanie. a te dragony to każda z czterech rakiet ma inny efekt na niebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Tak, każda ma inny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To Chyba zamówie N63501 Dragon queen rocket i R20072 - PERFECTczy może lepszym wyborem bedzie Festival?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wydaje mi sie, ze na fajerwerkimarket nie ma rakiet perfect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no faktycznie nie ma, ale zawsze można kupić zamiast nich Diabolo JR8. Identyczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 no faktycznie nie ma, ale zawsze można kupić zamiast nich Diabolo JR8. Identyczne są Rakiety diabolo R8 sa takie same jak perfekty??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No już faktycznie są inne :???: ciągle się to zmienia.Efekt perfectów: 12 RAKIET; MIX 4 EFEKTÓW W OPAK.: ISKRZĄCE GWIAZDKI, BROKAT, RÓŻNOKOLOROWE GWIAZDKI, SREBRNE MIGOCZĄCE GWIAZDKIEfekt Diabolo: 12 RAKIET; MIX 6 EFEKTÓW W OPAK.:CZERWONE GWIAZDKI, ZIELONE GWIAZDKI, COLORFUL STARS, SREBRNY EFEKT UCIEKAJĄCYCH RYBEK, GWIAZDKI Z CRACKLINGIEM, BIAŁE MIGOTANIE; W diabolo masz większą różnorodność JR8 nie mają tylko brokatu, które posiadają perfecty, ale reszta jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No już faktycznie są inne :???: ciągle się to zmienia.Efekt perfectów: 12 RAKIET; MIX 4 EFEKTÓW W OPAK.: ISKRZĄCE GWIAZDKI, BROKAT, RÓŻNOKOLOROWE GWIAZDKI, SREBRNE MIGOCZĄCE GWIAZDKIEfekt Diabolo: 12 RAKIET; MIX 6 EFEKTÓW W OPAK.:CZERWONE GWIAZDKI, ZIELONE GWIAZDKI, COLORFUL STARS, SREBRNY EFEKT UCIEKAJĄCYCH RYBEK, GWIAZDKI Z CRACKLINGIEM, BIAŁE MIGOTANIE; W diabolo masz większą różnorodność JR8 nie mają tylko brokatu, które posiadają perfecty, ale reszta jest. a czy diabolo R8 tez ma takie duże efekty ja perfekty?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o wielkość efektu to raczej podobna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 a co lepiej wybrac czy plan A czy BPlan A.1.JR04 Sky Rockets x2 (opk)2.R20072 Perfect x1 (opk)3.JR8 Diablono x1 (opk)Plan B. (zestawy)1.JA020 Shogun2.JA026 UFO---------------------------Który Plan Jest Lepszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To jasne że plan A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Troche głupie pytanie który plan lepszy :smile: Oczywiście, że plan A ponieważ jest w nim więcej rakiet i za większa kwote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość karmel5061
Witam wszystkich chcę sobię już zamówić z www.fajerwerkimarket.pl jakieś rakiety i mam dylemat które są lepsze czy N3501 CASSIOPEIA czy 3775 VOO DOO???
Proszę o Pomoc...
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi