velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Symbol: K1836SNazwa: BalletEfekt: Bateria z fontanną - 11 strzałów, trzaskające ogony z głośnym hukiem.Cena hurtowa: 5 złZdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/145.jpgFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=FtxkCGa8bQoTen ballet po prostu wymiata! Bardzo efektowna fontanna i wysoko lecące, piękne komety z trzeszczeniem. Tylko cena hurtowa wysoka :razz: Kupię w przyszłym roku balleta innej firmy i zobaczę czy jest jakaś różnica. Bo cena tego z sp jest dużo wyższa niż na przykład takiej baterii z jorga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tu chyba nie było 11 strzałów ;DA tak pozatym to tak jak zwykły ballet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 No tego Balleta to już miałem nie raz, ale ja raz kupiłem taką paczka 5 balletów za 5 zł, więc sam nie wiem jakie to są ceny...Co do strzałów... nagrałeś wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tak, nagrałem :razz: Opis wzięty ze strony superpower.pl Na samej bateryjce pisało że 10 strzałów. Sam już nie wiem ile było, ile miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowatek 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 nie możliwe że cena hurtowa to 5 zł ;/ bo ja w sklepie kupowałem za 3 zł tylko ze z jorge i na moje jorge ma lepszego baleta niż ten na tym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Bardzo fajna, żywa fontanna i jeszcze 11 niezłych strzałów 9+/10 :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Spojrzałem do cennika SuperPower i wychodzi na to że 5 zł kosztują 4 takie fontanny. 1,25 zł za taki efekt! To jest jeden z najbardziej opłacalnych fajerwerków. Takiego cracklingu w fontannie dawno nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łowca pomyj 0 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Nie wiem czy moja pamięć jest dobra, ale kiedy kupowałem Ballete w SP jakieś 3 lata temu to miał on fonntannę oraz kilka strzałów takich jak na powyższym filmiku tyle, że jeszcze z efektem, a mianowicie rozpryskiwała sie ta kometa i robiła cracling. Cena była oszałamiająco niska jak na taki towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi