Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Symbol: JC04Nazwa: Big CorsairOpis: Petardy z draską - 12 sztukZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1754Film: - brak - Cena hurtowa: 1,20 zł.Te petardy mam prawie na kazdego Sylwka, aż dziwię sie, że jeszcze nikt nie założył o nich tematu. :mrgreen: Big Corsair to petardy, które mają dosyć głośny huk.Robią dość duże zamieszanie wokół siebie. Według mnie jest to bardzo dobry produkt, zwłaszcza, jezeli będziemy brali pod uwagę jego cenę - 1,20zł.Polecam każdemu te petardy i czekam na Wasze komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 fajne,ale po 1 kupilem je po 3 zl za paczke a po 2 polowa nie miala draski :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Są naprawdę świetne!!! Można za tak niską cenę pobawić się i to porządnie.A powiedzcie tak na marginesie czy ja dużo przepłacam jeśli płacę za nie 2zł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mocny huk , niska cena oraz całkiem niezła ilość.Polecam również K0204/50 Pirat - 50 sztuk za 5.20zł , opłaca się jeszcze bardziej ,a do tego jest jeszcze draska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Taa te petardy maja naprawde dobry huk tez co roku zamieszkują one moj stuff polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Także od dwóch lat zamieszkują mój stuff,bo naprawde maja mocny huk za niewielką cene.Jednak w zeszłym roku zatyczki mi się mocno kruszyły ale nie był to problem,bo szybko je wystrzeliłem.Także gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kixlox093 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Film JC04 Big Corsair mojego autorstwa http://pl.youtube.com/watch?v=T_ijT8IGWH8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 oooo Tak jak widac na zdjeciu mojego stufu mozna wywnioskowac ze mialem te petardy w zestawie petard z Intermarche. Wkładałem petarde do szklanej butelki i po chwili szko fruwało po krzakach. Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Korsarze!Co roku mam ich kilka paczek fajne to zabawy w dzień sylwestra.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NLBartosz 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Petardy bardzo dobre w stosunku do ceny. Potrafią zrobić zamieszanie, ale częste niewypały, jak się odrzuci od siebie petardę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja miałem te petardy w tamtym roku ale za rok chyba nie kupię jakieś inne kupie te się juz znudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Sa niezle, ale bardziej oplaca sie kupic piraty. Huk prawie identyczny, a piraty sa tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksFanF1 0 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Miałem je i huk nie zrobił na mnie wrażenia ale za taką cenę tylko brać!POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Niewiem co jest.Dostalem otwarte pudelko,troche zdarte z boku.Huk przecietny wala jak zuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parcian 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Huk trochę podobny do piratki. Mogą być za tą cenę. W nocy przy wybuchy sie fajnie zaświecają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_expert 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 właśnie mają one dużą siarkę i w nocy się ona fajnie świeci.... czasem ma taki zielonkawy kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burza09 0 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Zawsze co rok w rok kupuję żeby przed sylwkiem postrzelać bo nie są tak głośne jak achtung i nie ciche jak piccolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireVolcano 0 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Są naprawdę bardzo głośne , a cena nie jest wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Za taką cenę naprawdę godne uwagi. Huk choć prawda nie jest jakiś nieziemski, ale walą równo. Szkoda tylko, że tak szybko wybuchają. Dala tych którzy nie wiedzą jak wyglądają fotka : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/90ced8fecae6c729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek97 0 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ja je kupuję za 1,90.Bardzo polecam robią naprawdę świetny huk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Film nagrywany wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glosal 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Miałem, wybuchały 3 sekundy po odpaleniu i dlatego z tego powodu ich nie polecę, choć huk jest całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Świetne do zabawy przed północą, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ja też je polecam.Na fajerwerki korsarz są po 2zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 K0204 jak K0204. Praktycznie jak każde inne. Huk nawet przyzwoity jak na tę klasę petard, a czy opłacalne? Ogólnie uważam, iż K0203 dużo nie odbiegają i cenowo wypadają o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi