Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja gram 3 lata .Steam mam . ESL i te sprawy . Słuchawki dobre mam , mikrofon też . Tak pomyślałem , że jak tamci mają turniej w fife10 to dlaczego my nie możemy zrobić turnieju 1on1 AWP/AIM ? Dobry pomysł z tym turniejem. [ Dodano: 2009-11-18, 11:30 ]ja tez gram w cs niecale 3 tygodnie moze podacie jakies spoko serwery? Bo chwilowo szukam ;p Serwery masz tutaj na www.cstrikegaming.fora.pl**Możecie się zarejestrować na tym forum o cs'ie co podałem bo tam nabór do klanu znowu rusza Moj nick steam to kraju19Jak ktoś wysyła zapro to niech też mowi swoj nick zebym wiedzial kto kim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Gram na steamie około roku,teraz esl,podawajcie mi jakies dobre servy steama mantis grywam czasem na yakuza FFA polecam .Zapraszam też na www.zbytownia.plMielismy 5 serwów niestaty były problemy z hit4u i niedługo zostaną ponownie uruchomione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio_G 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 tez gram 4 lata w cs steam jak cos to dodawajcie danio970moze byc tak zrobic klan ? fireworks team ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Nie lubię non steamów:( A mój klanik dzisiaj, a raczej wczoraj pierwszy mecz ligowy właśnie wygrał (ze mną włącznie ofc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 UlicaFrag.pl [TP] @ unixstorm.org » IP serwera: 77.79.241.201:27028» Ilość slotów: 16» Hasło: BRAK/ serwer publiczny» Typ serwera: Steam + NonSteam» Forum: www.forum.UlicaFrag.pl» Kontakt z Head Adminem: Venom - 7883527» Godziny uptime: 24/7» Monitor serwera: » Tryb Rozgrywki:TeamPlay» Hoster: www.unixstorm.org UlicaFrag.pl [FFA+BF2] @ Hostvision.pl » IP serwera: 91.210.129.115:27054» Ilość slotów: 16» Hasło: cs» Typ serwera: Steam + NonSteam» Forum: www.forum.UlicaFrag.pl» Kontakt z Head Adminem: KoPyT - 7151088» Godziny uptime: 24/7» Monitor serwera: » Tryb Rozgrywki: Free For All + BF2» Hoster: www.hostvision.plUlicaFrag.pl [AIM/AWP] @ Hostvision.pl » IP serwera: 91.203.133.221:27064» Ilość slotów: 7» Hasło: cs» Typ serwera: Steam + NonSteam» Forum: www.forum.UlicaFrag.pl» Kontakt z Head Adminem: KoPyT - 7151088» Godziny uptime: 24/7» Monitor serwera: » Tryb Rozgrywki: AIM AWP» Hoster: www.hostvision.plSerdecznie Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam chciałbym zorganizować mały turniej Counter Strike..Na chwilę obecną chciałbym się dowiedzieć kto tu gra (STEAM) i Kto w ogóle chciałby zagrać?Mam serwer, będzie HLTV, więc jest wszystko pod kontrolom..Ten turniej jest bez nagród, ale jeżeli ten się uda w następnym pomyśle, żeby coś się udało zorganizować ! Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia w temacieChętni :-Orbit-Erlick-Danio_G-Krystianek-LandsberG-zibix89-Omen-Matek711-roberto5455-MlodyMAMY JUŻ 10 osób ..! GoGo to 18LISTĘ BĘDĘ AKTUALIZOWAŁ !EDIT INFO : Gramy na mapach typu Aim! Mr12 = 6 rund w ct , 6 rund w tt, każdy gracz ma prawo do jakiegoś swojego aima, oby był taki lekko znany!.Nie jest to oficjalne info może jeszcze się coś zmienić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja sie zgłaszam,grałem juz z erlickiem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio_G 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 oczywiscie ja sie zapisuje [steam]naucze was troche grac boTki xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Wyrażam chęć udziału w I Turnieju Counter Strike. Jak mówię od razu słabo gram, ale coś potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mam steam . Zapisuję się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibix89 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Też mam steam i chciałbym wyrazić chęć wzięcia udziału w takim turnieju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ciesze się, że już jest paru chętnych! Jeżeli ten turniej dojdzie do skutku to następny będzie z nagrodą! Myślę nad kontem steam, no chyba że by było jakieś lekkie wpisowe w wysokości 5 zł to można by wtedy zorganizować już trochę droższą nagrodę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ciesze się, że już jest paru chętnych! Jeżeli ten turniej dojdzie do skutku to następny będzie z nagrodą! Myślę nad kontem steam, no chyba że by było jakieś lekkie wpisowe w wysokości 5 zł to można by wtedy zorganizować już trochę droższą nagrodę.. konto steam mowisz..a nie lepiej wyrzutnia jakas albo słuchawki (troche drozej)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dobrze można zrobić nagrodę w postaci jakieś wyrzutni,albo słuchawek, ale mówię nie będę wszystkiego sponsorował jeżeli zgłosi się wystarczają ilość osób i każdy dał by wpisowe 5-X zł Mogła by być taka nagroda.!Panowie rozgłoszę to na różnych forach! Może zrobimy nagrodę o wyższej sumie to i nam doda popularności co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Proponuje Mapy Aim jak również AWP z tych bardziej znanych :awp_mapawp_indiaawp_ruins aim_mapaim_map2aim_map_uspTe są najbardziej znane , ja zrobiłbym losowania po 2 mapy dla każdego pojedynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dobrze można zrobić nagrodę w postaci jakieś wyrzutni,albo słuchawek, ale mówię nie będę wszystkiego sponsorował jeżeli zgłosi się wystarczają ilość osób i każdy dał by wpisowe 5-X zł Mogła by być taka nagroda.!Panowie rozgłoszę to na różnych forach! Może zrobimy nagrodę o wyższej sumie to i nam doda popularności co wy na to? No na pewno ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OoOmen 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja się też zapisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek711 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 ja się zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mamy już 8 osób! Myślę że trzeba dobić do 16 osób.. Myślę nad wysłaniem na różne fora..Mapy na których będziemy grali :aim_mapaim_map2aim_map_uspaim_crazyjump2aim_crazyjumpawp_mapawp_indiaawp_glass2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dobra, no to ja moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 z braku laku i nudów mnie zapiszcie po dzisiejszym cw widze ze nie jest ze mna najgorzej chociaz nie nawidze aimów i awp.nie myslales nad dodaniem do turnieju map fy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 z braku laku i nudów mnie zapiszcie po dzisiejszym cw widze ze nie jest ze mna najgorzej chociaz nie nawidze aimów i awp.nie myslales nad dodaniem do turnieju map fy?? Moze jedna fy_poolday?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tylko nie ta mapa -.-!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio_G 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 fajna jest ;p umie tam fajne skany ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 ja raczej wolałbym fy_snow. chyba najlepszy fy do grania 1 on 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi