FunnyBoom 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jestem ze Śląska (okolice Tychów) szukam dobrego sklepu z fajerwerkami z okolicy.Jeżeli ktoś się oriętuje gdzie są niskie ceny proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Myślę że hurtownia w Sosnowcu to najlepsze (jeśli nie jedyne dobre) rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Myślę że hurtownia w Sosnowcu to najlepsze (jeśli nie jedyne dobre) rozwiązanie. Tak :?: : To pokaż mi chociaż jedną :twisted: W S-c nie ma ani jednej hurtowni fajerwerków - wiem , bo tu mieszkam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Myślę że hurtownia w Sosnowcu to najlepsze (jeśli nie jedyne dobre) rozwiązanie. Tak :?: : To pokaż mi chociaż jedną :twisted: W S-c nie ma ani jednej hurtowni fajerwerków - wiem , bo tu mieszkam :grin: ale sam mówiłeś że tam jest, podobno tam gdzie ty kupujesz i zalatwiasz innym i tak o niej duzo gadales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 On załatwia z głównej hurtowni Jorge w Czerwieńsku. Koniec off topu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FunnyBoom 0
Jestem ze Śląska (okolice Tychów) szukam dobrego sklepu z fajerwerkami z okolicy.
Jeżeli ktoś się oriętuje gdzie są niskie ceny proszę pisać
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi