MlodyZ 0 Posted December 18, 2008 Prosiłbym o pomoc w wyborze stuffu do 100-120 zł w Lidlu i Biedronce. Posiadam Sfinxa,Hota,Arctica i Pierdółki Uprzedzam ze nie lubię petard Prosiłbym o wybór jakiś wyrzutni i mozdzierza/zestawu do zabawy Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Quote
0 fpshooter 12 Posted December 18, 2008 Proponuję wyrzutnię Orka ze Śmieszka - 79 zł i moździerz z SP za 24 zł do tego dwie baterie Fenix & Dragon po 5 zł sztuka = 113 zł Quote
0 MlodyZ 0 Author Posted December 20, 2008 Hmm,a może jakaś inna propozycja? ;P Myślałem nad Kobrą + Sfinx + Wrath Of Gods. Quote
0 Bitels 0 Posted December 20, 2008 Wrath Of Gods miałem...i osobiście nie polecam, słabiutkie efekty jak na taką cenę Quote
0 witus 0 Posted December 21, 2008 Hmm,a może jakaś inna propozycja? ;P Myślałem nad Kobrą + Sfinx + Wrath Of Gods. Miałem Wrath Of Gods i wyrzutnia moim zdaniem była ok. Na początku mała fontanna, a potem dość energicznie strzelała różnymi pociskami - efekty krótko trwały na niebie, nie były jakieś duże. Czerwone gwiazdki, a nawet i crackling na koniec. Moim zdaniem średnia pozycja, ale jak nie masz innego wyboru, to warto kupić.Kobre odradzam, to tylko wyrzutnia rzymskich ogni :razz: Quote
0 MlodyZ 0 Author Posted December 21, 2008 Kobre odradzam, to tylko wyrzutnia rzymskich ogni :razz: Ale mi chodziło o TĄ Kobrę . Obecny plan-Moździerz z Biedry-1x Hot-1x Arctic-Kobra ( Smieszek )-2xPhoenix&Dragon-Wrath Of Gods lub ta wyrzutnia 16 strzałów z Lidla+ oczywiście pozostałości z tamtego roku.I jak wam się podoba taki plan? Quote
0 witus 0 Posted December 21, 2008 Ale mi chodziło o TĄ Kobrę . Obecny plan A to sorry, niedopatrzenie z mojej strony.-Moździerz z Biedry-1x Hot-1x Arctic-Kobra ( Smieszek )-2xPhoenix&Dragon-Wrath Of Gods lub ta wyrzutnia 16 strzałów z Lidla Z takiego rozwiązania zdecydowanie powinieneś być zadowolony. Moździerz z Biedronki ma bardzo ładne efekty, a obie małe wyrzutnie - Hot oraz Arctic są jednymi z najlepszych baterii w swojej cenie. Sylwester będzie udany Quote
0 xSound 0 Posted December 21, 2008 Kobre odradzam, to tylko wyrzutnia rzymskich ogni :razz: Ale mi chodziło o TĄ Kobrę . Obecny plan-Moździerz z Biedry-1x Hot-1x Arctic-Kobra ( Smieszek )-2xPhoenix&Dragon-Wrath Of Gods lub ta wyrzutnia 16 strzałów z Lidla+ oczywiście pozostałości z tamtego roku.I jak wam się podoba taki plan? Ja bym zmienił trochę, ja bym kupił tak:-Moździerz z Biedry-2x Hot-1x Arctic-2x Kung-Fu-Kobra (16 strzałowa bateria) Quote
0 MlodyZ 0 Author Posted December 22, 2008 Ja bym zmienił trochę, ja bym kupił tak:-Moździerz z Biedry-2x Hot-1x Arctic-2x Kung-Fu-Kobra (16 strzałowa bateria) Hmm. Jeszcze jednego Arctica i Hota kupię napewno Ale myślę,że powinna być to wystarczająca ilość mając na uwadze to,że mam jeszcze 1x Arctic + 1x Hot z tamtego roku.więc 1xArctic 1xHot Na 100%Dalej hmmAlbo Moździerz albo 3xKung Fu,chociaż bardziej skłaniałbym się do moździerza ;P No ale pomyślimy jeszcze.Tak więc wyżej zawarte produkty kosztowałyby mnie 44,95 (wersja baterie + 3xKung Fu ) lub 43,97 ( wersja z Moździerzem ).Tak więc zostałoby mi do wykorzystania jeszcze koło 55-75 zł.Jakieś propozycje? Quote
0 Jimie 0 Posted December 22, 2008 Tak więc zostałoby mi do wykorzystania jeszcze koło 55-75 zł.Jakieś propozycje? Tą nową wyrzutnię z biedry możesz zaryzykować, 30 strzałów, 60zł I koniecznie nagraj film Quote
0 MlodyZ 0 Author Posted December 22, 2008 Heh no,myślałem bardziej o propozycjach z Lidla,co tam mogę kupić ciekawego i druga sprawa 3xKungFu czy Moździerz Quote
0 fpshooter 12 Posted December 22, 2008 skoro zotaje Ci tyle kasy to proponuje wyrzutnie Quaterback 16 sh produkcji Śmieszka z Lidla i do tego 2 wyrzutnie Phoenix & Dragon po 4.99 szt.a jeszcze lepiej tę nowość ze Stonki za 59.90 tylko będziesz musiał do 29 poczekać. Quote
0 velibrum 13 Posted December 22, 2008 Lepszym wyborem będzie 3 x kung fu. Więcej zabawy, a efekty również ładne. Za resztę kasy możesz kupić albo podaną wyżej baterię za 59 zł w biedronce, albo sfinxa + moździerz + np. hota. Quote
0 MlodyZ 0 Author Posted December 22, 2008 Quaterback 16 sh produkcji Śmieszka z Lidla. A miał go ktoś? Bo nie chcę brać w ciemno A inne wyrzutnie z Lidla? Ktore sa warte polecenia? Quote
0 witus 0 Posted December 22, 2008 i druga sprawa 3xKungFu czy Moździerz Hm, tutaj akurat wybór nie jest łatwy.Musisz sam sobie postawić pytanie, co bardziej Cie interesuje - więcej zabawy, z większą ilością, ale nie do końca super efektami (mimo że rakiety z Kung Fu stanowią klasę w tej wielkości), czy mniejsza ilość, ale bardziej solidne efekty? Ja na Twoim miejscu kupiłbym 3x Kung Fu, na pewno będziesz zadowolony :smile: Quote
0 MlodyZ 0 Author Posted December 22, 2008 A może jakieś rakiety z Lidla? Atomic Assualt czy coś w tym stylu. Quote
0 velibrum 13 Posted December 22, 2008 Atomic Asslaut mają dobre efekty, jednak swoje kosztują i jest ich tylko 7 sztuk. Na Twoim miejscu wybrałbym kung fu, chyba że nie masz ich w swojej Biedronce. Quote
0 MlodyZ 0 Author Posted December 22, 2008 Dobra obecny plan wygląda tak :-1xArctic-1xHot-2xKungFu__________Razem 35.96Sprawa BiednejRonki skończona.Teraz sprawa Lidla o którym słyszałem,że są dobre fajerwerki tylko nie wiem dokładnie co zakupić :roll: Quote
0 witus 0 Posted December 22, 2008 Teraz sprawa Lidla o którym słyszałem,że są dobre fajerwerki tylko nie wiem dokładnie co zakupić :roll: Widzę, że w Twoim stuffie nie ma moździerza z Biedronki. W takim razie bierz ten moździerz z Super Powera, który dostępny jest w Lidlu - szeleczki 1,5" robią bardzo dobry efekt. Do tego warto dobrać zestaw rodzinny za 15 zł, albo jakąś inną baterie - chociażby te 16 strzałowe wyglądają obiecująco, ale niestety nie miałem okazji zobaczyć ich efektu - może warto więc zaryzykować? Quote
0 MlodyZ 0 Author Posted December 22, 2008 A może-1xKobra - 24,99-2xPhoenix&Dragon 9,98-1xDetonator lub Atomic Assualt - 12,99-14,99I teraz numer 1-1xQuarerback lub coś w tym rodzaju 34,99Numer 2-1xMercury Madness 11,00-1xZestaw Fontann 12,99-1xHot 8.99Numer 3-1xWrath Of Gods 29,99-1xFontanna Butelka 5,99Numer 4-1xMozdzierz ze Stonki lub jakaś wyrzutnia 25.99-1xHot 8.99To co? Quote
0 velibrum 13 Posted December 22, 2008 Numer 2 odradzam. Fontanny mają śladowe ilości prochu.Numer 3 raczej też nie jest najlepszym planem. Wrath of Gods ma raczej słabe efekty.Numer 1 to tylko jedna wyrzutnia.Najlepszy byłby chyba numer 4. Quote
0 MlodyZ 0 Author Posted December 22, 2008 Właśnie chciałbym za resztę kupić jakieś pierdółki jak to jest w planie 2. Mercury Madness,z Hota już nie skorzystam chyba,bo mam 2. Z fontann w takim razie też zrezygnuję Tak więc zostanie mi koło 27 zł wolnych przy tym planie Jakieś propozycje? Oczywiscie biorąc pod uwagę to ze mają to być,bardziej pierdółki a nie coś poważnego. [ Dodano: 2008-12-23, 13:43 ]Mój obecny planPosiadam 2xHot2xArctic1xSfinx_________Planuję jeszcze3xKungFu - 26.971xKobra - 24.993xPhoenix&Dragon 14.971xMercury Madness 6.991xMonstrum 11.001xZestaw Kometka 2.991xHot 8.99~97 złZmienić coś czy zostawić? Prosiłbym o pomoc. Quote
Question
MlodyZ 0
Prosiłbym o pomoc w wyborze stuffu do 100-120 zł w Lidlu i Biedronce. Posiadam Sfinxa,Hota,Arctica i Pierdółki
Uprzedzam ze nie lubię petard
Prosiłbym o wybór jakiś wyrzutni i mozdzierza/zestawu do zabawy 
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
21 answers to this question
Recommended Posts