matttek 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam, był ktoś w tym sklepie, dzisiaj jak rodzice byli na zakupach(w sosnowcu) to mówili że tam są jakieś fajerwerki ale że dość drogie, wg. taty coś takiego jak Kung-Fu tak bylo za 15zł, wzięli gazetkę ale niestety nic w niej o fajerwerkach nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja byłem w sobote i w niedziele nawet zimnych ogni nie mieli :roll: Ale kojarze że rok temu coś mieli przed sylwestrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 O! Wreszcie cos o Leroyu! Ja mieszkam stosunkowo blisko tego sklepu i musze powiedziec, ze produkty maja firmy Keller (Niemcy) i nawet sporo ich, wyrzutnie, rakiety, zestawy itp. Można by tam pojechac i przetestowac. Ja miałem z tamtąd:Wyrzutnię Fire&Steam, Sternen Parade i Rzymskie ognie nie pamietam nazwy. W każdym razie produkty mają (być może mieli) godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markon18 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Byłem tam w niedziele w Leroy Merlin (gdańsk kokoszki) i mieli kilka wyrzutni jakies rzymskie ognie i kilka zestawów rakietek lecz wszystko z zeszłego roku napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzik 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Markon a firma keller czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam, był ktoś w tym sklepie, dzisiaj jak rodzice byli na zakupach(w sosnowcu) to mówili że tam są jakieś fajerwerki ale że dość drogie, wg. taty coś takiego jak Kung-Fu tak bylo za 15zł, wzięli gazetkę ale niestety nic w niej o fajerwerkach nie było. Tam koło Auchana :?: W leroy Merlin jak maja fajerwerki(2 lata temu nie było , 3 lata temu nie było...) , to od niedawna.Z tego co pamiętam produkty Hesti + jakaś nieznana firma(wole Auchana , który znajduję się obok :mrgreen: ) , ceny wysokie i mały wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttek 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Tak dokładnie tam Ale wątpię żebym tam szedł, z tego co rodzice mówili to faktycznie nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenYearsFan_?DZ 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Fajerwerki już są. Produkty KELLERA. Drogoo! Ceny porównywalne z OBI.Jedyne co mnie zainteresowało to 4 duże Boolery za 0,90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix101 1 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 a masz moze gazetke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 z Kellera nie opłaca się kupować.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Fajerwerki już są. Produkty KELLERA. Drogoo! Ceny porównywalne z OBI.Jedyne co mnie zainteresowało to 4 duże Boolery za 0,90 To tak jakbyś kupił 4 x K0202 za 90gr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenYearsFan_?DZ 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 To tak jakbyś kupił 4 x K0202 za 90gr.. Czy ja wiem, miałem te Boolery rok temu i huk był porównywalny do małego Achtunga z TROPICA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1123 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 dziś odwiedziłem ten sklep w rzeszowie i sa produkty kellera, jest bardzo drogo !!! jedynie co mnie zainetresowało to rzymskie ognie 5 szt za 10 zł z efektem "crackling" po 20 strzałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 też mam te rzymskie ognie z LM. Już je wypróbowałem. Efekty słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1123 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ale moją ten crackling czy zwykłe kolorowe kulki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dokli 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No chyba jak pisze to mają ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ale moją ten crackling czy zwykłe kolorowe kulki ???? zwykłe kolorowe kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenio 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ktoś coś wie? Będzie coś, czy w tym roku nie bawią się w sprzedaż fajerwerków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Bawią się, bawią. Jak co roku są produkty kellera i jest drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi