Witajcie. Może się przedstawię, mam na imię Bartek i pochodzę z Łodzi. Moje niesamowicie ważne pytania brzmią następująco: Jeszcze przedtym zaznacze, że zamierzam kupić fajerwerki na www.fajerwerkimarket.pl Lista pytań: 1. Potrzebuje mega głośne petardy, lecz sie nie znam które polecacie? 2. Takie samo pytanie z rakietami. Zależy mi na efektach..? 3. Co z rzymskimi ogniami? Opłaca sie je kupić, jeśli tak to które na www.fajerwerkimarket.pl ??? 4.Lepiej moździerz czy wyrzutnie? 5. Jak sie odpala wuyrzutnie? Normalnie zapalam lont..? 6. Czym sie różnią moździerze od wyrzutni? 7. czy motylki są fajne za tą cene ? (fajerwerkimarket.pl) 8.Mój zestaw fajerwerków brzmi: 1. wyrztunia kasjopeja 2. wyrzutnia BOra- BORA 3. Diabolojr8 4. Condor wyrzutnia 5.Whestlin 6.Lampa alladyna Pewnie jeszcze cos kupie. Co sądzicie o moim zestawie?
Pytanie
theodorebagwell 0
Witajcie. Może się przedstawię, mam na imię Bartek i pochodzę z Łodzi.
Moje niesamowicie ważne pytania brzmią następująco:
Jeszcze przedtym zaznacze, że zamierzam kupić fajerwerki na www.fajerwerkimarket.pl
Lista pytań:
1. Potrzebuje mega głośne petardy, lecz sie nie znam które polecacie?
2. Takie samo pytanie z rakietami. Zależy mi na efektach..?
3. Co z rzymskimi ogniami? Opłaca sie je kupić, jeśli tak to które na www.fajerwerkimarket.pl ???
4.Lepiej moździerz czy wyrzutnie?
5. Jak sie odpala wuyrzutnie? Normalnie zapalam lont..?
6. Czym sie różnią moździerze od wyrzutni?
7. czy motylki są fajne za tą cene ? (fajerwerkimarket.pl)
8.Mój zestaw fajerwerków brzmi: 1. wyrztunia kasjopeja
2. wyrzutnia BOra- BORA
3. Diabolojr8
4. Condor wyrzutnia
5.Whestlin
6.Lampa alladyna
Pewnie jeszcze cos kupie. Co sądzicie o moim zestawie?
Z góry dziekuje za odpowiedz gg4187281
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi