iLOVEfireworks 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam,Nie wiem gdzie i co...Chciałbym w tym roku jakiś stuff za 150 zł żeby troche pierdółek też było...Polecicie mi coś ? :mrgreen: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ja osobiście proponuje żebyś kupił w sklepach internetowych takich jak fajerwerki market albo fajerwerki korsarz. Plan dzisiaj późnym wieczorem Ci ułożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Petardy i art. różne Cyrkoblitz Kod:JM01 6,90 PLN Jaja Dinozaura Kod:FP1 4 PLNKarabinki Kod:302 5,90 PLN Picollo Kod:K0201 6,90 PLN Rakiety:Rakiety Thunder Kod:JR31 19,90 PLN Small Star Kod:T0519N 8,90 PLNWyrzutnie:BABEL Kod:SM9880 12,90 PLN MARS - BIG BANG SERIES Kod:JW07 15,90 PLN URAN - BIG BANG SERIES Kod:JW04 19,90 PLN PLUTON - BIG BANG SERIES Kod:JW05 23,90 PLN Imagine Kod:JW103 26,00 PLN Razem 151,1 złSklep http://fajerwerki-korsarz.plJak widać stuff z naciskiem na zabawę, jak prosiłeś Ale znalazły się też bardzo dobre wyrzutnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iLOVEfireworks 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 mpiwowski - ok. licze na Ciebie ;Pvelibrum - dzięki ;PPosty: 666Co sądzicie o sklepie http://www.fajerwerki.gda.pl ?Dobre ceny mieli ale czy ten sklep jeszcze istnieje ? Na www.fajerwerkimarket.pl podrożało opłaca się jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam,Nie wiem gdzie i co...Chciałbym w tym roku jakiś stuff za 150 zł żeby troche pierdółek też było...Polecicie mi coś ? :mrgreen: :grin: 150zł nie ma co marnować na sklepy internetowe , bo to na tyle mała kwota , że biorąc pod uwage wysyłke , to na same fajerwerki zostaje 120zł Ja bym raczej proponował zastanowić sie nad biedronką , martketami , etc.PSWe Wrocławiu na pewno są hurtownie , bo to na tyle duże miasto , że nie jest to jedna hurtownia , ani pewnie dwie , tylko o wiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iLOVEfireworks 0 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam,Nie wiem gdzie i co...Chciałbym w tym roku jakiś stuff za 150 zł żeby troche pierdółek też było...Polecicie mi coś ? :mrgreen: :grin: 150zł nie ma co marnować na sklepy internetowe , bo to na tyle mała kwota , że biorąc pod uwage wysyłke , to na same fajerwerki zostaje 120zł Ja bym raczej proponował zastanowić sie nad biedronką , martketami , etc.PSWe Wrocławiu na pewno są hurtownie , bo to na tyle duże miasto , że nie jest to jedna hurtownia , ani pewnie dwie , tylko o wiele więcej. i tu się mylisz Nie ma hurtowni tu.A w biedronce napewno coś kupie? Plusa zlikwidowali ... Nie chce pozniej zostawiac na ostatnia chwile zakupu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Moja propozycja:Rakiety:DIABOLO - JR8 - 20złPetardy:PICCOLO CORSAIR - JC01S - 1złPIRAT - K0203_5 - 8złFontanny:BALLET - JW11 - 3,5złWyrzutnie: PYRAMID - JW423 - 3,5złMACRO COSMOS I - SM9817 - 11,5złBIG BANG MARS - JW07 - 16,5złCUDAK BATTERY - JW25 - 29złCUDAK BATTERY - JW25 - 30,5złJW21 - 33zł=========================Razem 156,5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iLOVEfireworks 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 • Ktoś jeszcze ma jakiś pomysł ?• Jak z tą Biedronką® zastane tam fajerwerki wieczorem w ten dzień co je wystawią?• Z góry dzięki! ™ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jak to nie ma hurtowni?? A zadałeś sobie trud, żeby wpisać w google "hurtownia fajerwerków Wrocław" ja znalazłem i to kilka w tym Triplexa, Jorge, Kometa itd... nie dam adresów, żebyś się sam wysilił. Chyba, że po prostu Ci się nie chce chodzić, ale fakt faktem nie opłaci Ci sie kupować przez neta bo tracisz 20% budżetu na dostawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iLOVEfireworks 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 W więkoszości nie sprzedadzą detalicznie...Kilka zlikwidowali już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
iLOVEfireworks 0
Witam,
Nie wiem gdzie i co...
Chciałbym w tym roku jakiś stuff za 150 zł żeby troche pierdółek też było...
Polecicie mi coś ? :mrgreen: :grin:
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi