kameleon 1 Posted November 11, 2008 Witam jest to malo znana firma ja z niej mialem tylko zimne ognie :razz: oto ich strona http://jumbo.jumi.com.pl Quote
kameleon 1 Author Posted November 11, 2008 Mają całkiem orginalne nazwy wyrzutni xD No fakt :smile: Trójkąt,sztorm doskonały,pokaz wariata xD a zauwarzyłem że mają sporo rakiet z jorge ciekawe czy wyrzutnie też mają od fabryki dl Jorge :?: Quote
JMJ Pirfotechnics 7 Posted October 16, 2010 Pierwszy raz trafilem na produkty ktore kupowalem w Belgii!!! Mialem naprzyklad dokladnie Butterflies Rocket i Rocket Parachute. Dokladnie to samo! Z Belgii zostala mi jeszcze jedna Butterflies Rocket. Efekty dosc mizerne, nawet jak na tak male rakietki, cena w Belgii byla wysoka i nie oplacalna, w Polsce mam nadzieje lepiej. Do zabawy jak sa tanie moga byc.Pozdro JMJ Quote
Feallan 0 Posted December 9, 2011 w bricomarche jest zestaw rakiet tej własnie firmy(pershing),miał go ktoś,ciekawy? Quote
Recommended Posts