luxor 2 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hmm to słabo było jak od jw90 krzyczeli. Nie słabo tylko publiczność jeszcze mało widziała. Kątówkę widzieli pierwszy raz w życiu to nie ma się co ludziom dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Z tego co pamiętam jeden z najlepszych to był chyba 05/06 dlatego bo jeszcze po świętach nie miałem fajerwerków, rodzina pojechała do miasta to poprosiłem żeby mi jakieś fajerwerki kupili. Zazwyczaj byli przeciwni ale patrze i z auta wyciagają 4 duże reklamówy wyrzutni (chyba z 11 ich było) i ok 40 rakiet.xDAle 2010/2011 będzie chyba lepszy bo wydaje koło 700-800zł na stuff i robię pierwszy w życiu pokaz xDMam nadzieje że wszystko pójdzie gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio 1 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Moj Najlepszy Sylwester.Byl.Wlasnie Przed Rokiem Spali u mnie 2 koledzy.razem na fajerwerki wydalismy.1100zl. Wtedy Pierwszy Raz Nasi Sasiedzi i inni Puszczali Fajerwerki.Bylo widac i slychac otmosfere sylwestra. wszyscy dawno skoczyli strzalac a my jescze 3 pplecaki mielismy:) Najlepsze bylo to ze szedl taki najebany ziomus wyrypal.sie i nie wziol plecaka.kolega wziol plecak a tam pelno boczkow motylkow i tp:)!!! Na Final Odpalilismy 3x jw90.!POZDRO ALL.JAK COS SORY ZA ORTE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 A mój najlepszy był w tamtym roku. Patrząc na wasze wypowiedzi to mój był taki skromny bo petardy były za 100 zł. moze troszke wiecej.Ale i tak było za***iscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja co roku próbuję kupować coraz więcej ;-) więc najlepszy miałem pod wzgledem stuffu 09/10 ale pod wzgledem strzelania 08/09.w 09/10 nie wszystko wzniosło się , czyli ;d nawalony kolega podpalone rakiety rzucał na ziemie ;] a nie wiem czy ktoś się z tym spotkał ale małe 10 strzałowe baterie z hesti brał w ręke i w ziemie kierował ;> nadodatek podczas podpalania moździerza do pudełka z kulami wpadł papieros więc był niemały ubaw i sprint żeby spier****ć . ale śmiechu troche było ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Co rok lepszy Ostatni najmocniejszy. Moje fajery stanowiły może 35% całej wartości wystrzelanego assortymentu. Nie ma to jak dobrzy kumple Najbliższy zapowiada się jeszcze mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Mój Najlepszy Stuff był w tamtym roku wydałem z kolega ponad 180 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MpT 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 U mnie ten sylwester będzie zdecydowanie najlepszy !Może i będę miał skromny stuff, ale kupuję wszystkie sprawdzone wyrzutnie i moździerz więc wiem, że będzie super Pozatym spędzam go w domu, z rodziną, pierwszy raz od dwóch lat. Więc klimat też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Mój najlepszy sylwester będzie teraz. Mam pierwszy raz stuff za więcej niż 100zł (Mam na ten rok stuff za 550zł XD i jeszcze coś dokupie za jakies 50 zł). I będę razem z babcią,kuzynką (Wiem że to dziwne że się z tego ciesze ale babcia zawsze coś dokupi, przymknie oko na to co jej sie nie podoba, ma lepsze miejsca do strzelania ) I co najlepsze, szykuje pokaz na tego sylwestra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zdecydowanie 09/10 Fajerwerki za ponad 1500zł + dobra impreza w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Według mnie, moim najlepszym sylwestrem był ten 2011/2012. Kasy poszło nie za dużo, ale był bardzo dobry klimat i atmosfera no i przede wszystkim najlepsze osoby jakie mogły tam się wtedy znaleść JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Każdy był dobry - z wyjątkiem sylwestrów 2012, 2013, 2014, bo nie miałem wtedy kasy i musiałem zadowolić się symbolicznymi bieda-stuffami. Mógłbym napisać, że 2022 był najlepszy, bo wystrzeliłem piro za rekordową kwotę, ale przyszłości nie znam - pewnie w późniejszych latach wystrzelam jeszcze więcej...? Dlatego jako swój najlepszy sylwester wskażę ten, który dał mi najwięcej wspomnień, czyli z 31 grudnia 1999, ponieważ witano wtedy okrągły 2000 rok. Chociaż sylwek sam w sobie jest wyjątkowy, to ten 1999/2000 był imprezą o wymiarze historycznym, a ludzie spędzili go wydając sporo kasy i bawiąc jeszcze mocniej niż w każdego innego sylwestra. Głównym motywem muzycznym w telewizji był utwór Vengaboys "We're Going To Ibiza". Miałem wtedy mix drobnicy za 15 zł kupionej przez tatę na straganach. Po wystrzelaniu fajerwerków, bawiliśmy się z sąsiadami w strzelanino-skradanie po pokojach, każdy miał jakiś pistol zabawkę i chciał jak najwięcej fragów zza wersalki upolować. Potem jedzenie chrupków i specjalnych imprezowych przekąsek z misek. Wspólnie słuchaliśmy muzyki na kasetach z wieży doskonale oddającej klimat sylwestra, skacząc przy tym do rytmu. Jakiś utwór funky utknął mi w pamięci, którego tytułu szukam po dzień dziś. W pewnym momencie go znalazłem, ale odpuściłem i gdy chciałem do niego wrócić, to znowu nie wiedziałem jak się nazywa. Pod koniec dnia, już po północy, oglądaliśmy sylwestrowe odcinki popularnych seriali, głównie na Polsacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi