kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Chcesz wiedzieć, czy jestes idiotą?Test na poziom idiotyzmu Mój współczynnik idiotyzmu to:23 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 mi wyszło 33 % xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 HeHe 38 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Kisiel czy mógł byś zrobić jeden zbiorowy temat : Fajne testy bo wszystkie te błachostki znajdują się na stronie www.quiz.ownia.pl . Dla szanownych modów : Jeśli ten post jest niezgodny z tematem to prosze mnie poinformować . Bez urazy. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 53 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 60% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa 0 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 38%a co daliscie z tymi liczbami 2,3,5,7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 43% :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 mi tez wyszlo 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 47% :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ron 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 12% 38%a co daliscie z tymi liczbami 2,3,5,7? 11, chodzi o liczby pierwsze, dzielące się tylko przez 1 i przez samą siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireck 0 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 mi 51% później 40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mi wyszło 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic 0 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 35% ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio1994 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 24% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzik 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 40% :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes227 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 29 % panowie Generalnie rzecz biorąc jestem sprytny i wybitny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 45 % o/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natka13 0 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mi wyszło 34% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawolf 1 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 41% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 48 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A ja 44% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Net 0 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 41% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi