kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Symbol: TC-5BNazwa: achtungOpis: 5 bardzo dużych petardZdjęcie:http://www.jgs.pl/images/FAJERWERKI/PETARDY/TC-5B_L.jpgFilm: - brak -Cena hurtowa: 15 złProducent: TropicIlość strzałów: jednostrzałowa, zapalana lub pocierana o draskę.Ilość efektów: 1Wymiary: średnica 2,8 cm, długość 18 cmEfekt: hukco mi powiecie o tych petardach czy się je opłaca czy są głosne piszczie wszystko co o nich wiecie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Według mnie się nie opłaca.Wychodzi 3zł za achtunga.Co do petardy to dosyć głośne ale brak basu.Dużo lepiej kupić małe achtungi hestii.One mają podobny a nawet trochę głośniejszy huk i mają bas do tego paczka 6szt. kosztuje 6zł czyli są trzy razy tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugas 0 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Według mnie mnie opłaca się ich kupować efekt nawet ładny ale zero basu lepiej opłaca się kupić małe achtungi niż to badziewie :evil: Nie zawsze bowiem efekt zależy od wielkości stąd przysłowie nie oceniaj petardy po korpusie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Film: http://www.youtube.com/watch?v=z6V2ED8jyk8...re=channel_page Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nowy film:http://www.sklep-militarny.com.pl/product_...products_id=303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=KMDTPUAWuR0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Nowy Film:http://www.youtube.com/watch?v=YKMWxF4AbBc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie Polecam.Kupiłem ostatnio paczkę i 2 niewypały, a reszta cicha 0 basu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Oczywiście że nie era achtungów jest już dawno za nami teraz następuje efea FP3NEW, La Bomb, i innych petard które nie mają tak potężnych rozmiarów jak AchtungPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu909 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zdecydowanie NIE polecam tych achtungów.Efekty porownywalne do petard explosive I ...Nawet butelki nie jest w stanie rozwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WofT 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Głośne jak FP3 albo trochę głośniejsze. Cena wysoka. W moim przypadku z 2 wysypał się proch (pod lekkim naciskiem zatyczka u dołu wypadła, czy co to tam jest, prochu dużo, 4,5 grama na petardę, jeśli informacja na opakowaniu jest prawdziwa) z jednej był tylko flash 2 pozostałe wybuchły. Jak dla mnie, nie warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ... Do usunięcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diilpiotrek 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 szczerze to odradzam kupiłem na tego sylwestra 2013/2014 i żałowałem bo mogłem kupić za taką samą cenę w tropic'u TP2 a one waliły tak samo a zamiast 5 petard miałbym 40 o takim samym huku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 szczerze to odradzam kupiłem na tego sylwestra 2013/2014 i żałowałem bo mogłem kupić za taką samą cenę w tropic'u TP2 a one waliły tak samo a zamiast 5 petard miałbym 40 o takim samym huku Tez ich nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wybuchowiec1 0 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Czy ktoś się orientuje ile ta petarda ma prochu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diilpiotrek 0 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Czy ktoś się orientuje ile ta petarda ma prochu? Już Ci mówię zostało mi opakowanie , na którym jest napisane , że 22,5 g więc jeśli podzielimy to na 5 petard to daje 4,5 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Odjąć gips . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 na opakowaniu jest podana waga NEC dla opakowania zbiorczego i jest to waga samego prochu, czyli petarda ma 4,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Tez ich nie lubie. sam jesteś gips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wybuchowiec1 0 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 sam jesteś gips Czyli ta petarda powinna być 1.1G - ciekawe jakie ma oznaczenia ADR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diilpiotrek 0 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Czyli ta petarda powinna być 1.1G - ciekawe jakie ma oznaczenia ADR. Jest napisane , że klasa 3 i jest znaczek dopuszczenia przez UE oraz jeszcze w instrukcji w razie niewypału to zanurzyć w wodzie na minimum 24 godziny ale to chyba nie tylko one bo jeszcze TP 2 też tak mają i piratki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 sam jesteś gips Dziwny jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi