luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mosciak skad a z Pioneera to co ?? Przeciez tam sa caly rok fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 ja jakoś wytrzymuje dzisiaj odpaliłem: :arrow: Big Banga(zestaw) :arrow: 3 paczki pikolaków (tych K0201) z Hestii :arrow: zimne ognie :mrgreen: 3 pudełka :arrow: 2 pudełka korsarzy z Hestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ja zawsze sobie zostawiam jakies male rakietki i petardy i zawsze pod koniec kwietnia jeszcze sobie cos w hurtowni dokupie i w moje urodziny robie sobie maly pokaz w tym roku jeszcze sobie porobie petardy z saletry w wakacje i pozniej najgorzej jest przetrwac wrzesien i pazdziernik a potem juz listopad szybko zleci no i w koncu grudzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Co prawda dopiero wiosna a nie lato,ale ja już sobie kupiłem fajerwerkow za 220 zł paczka przyjdzie dopiero 20 maja okolo ponieważ najpierw do kuzyna dojdzie bo mi rodziece nie pozwalają a on mi to przywiezie:p nie pamietam dokładnie co kupiłem ale jest kilka ciekawych żeczy np Speed IV /Dragon Quen/artillery mozdzierz/achtungi/rzymski 1.2 cala:)/uran/tyrant/macro 2/pluton oraz sporo innych żeczy i jeszcze 2 gratisy wyrzutnia nowosc z tropica http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=473&lang=pl oraz wyrzutnia z triplexa http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=487&lang=pl te 2 wyrzutnie są oczywiscie gratis a kupowałem to wszystko na fajerwerki market dali mi jeszcze 5% rabatu na każdy produkt i jeszcze 10 plakatow z jorge P.S Velibrum to nie jest reklama tylko pisze gdzie kupowalem i pisze te info raklama to by byla jak bym pisal kupujcie tam najlepszy sklep a jak nie odrózniasz tych 2 wyrazów to nie moj problem bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nie ma co.Reklama na każdym kroku. Jest jakiś Twój post nie reklamujący fajerwerkimarket.pl ?Cięgle tylko te fajerwerkimarket!To jest denerwujące i natrętne!Ps. Wap - blokada podpisu chyba nie we wszystkich przypadkach pomaga ...OT -Mi zostało sporo petard z sylwestra kiedy to nimi nie strzelałem.Oczywiście używam mniejszego kalibru żeby zamieszania zbytniego nie robić.A punktu w którym mógłbym kupić fajerwerki nie ma.Zostają tylko sklepy internetowe z których skorzystam dopiero między sierpniem a wrześniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Nie wiem co zrobić kupić sobie fajerwerków na odpuscie czy odłozyć na sylwestra prosze o odpowiedz i uzasadnienie :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 ja bym na twoim miejscu odlozyl na sylwestra poniewaz ja np. wole miec wiecej na sylwestra i lepiej odkladac niz kupowac i strzelac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 wczoraj padał u mnie grad :twisted: wziąłem paczkę korsarzy i paczkę pikolaków wszystkio odpaliłem i to się fajnie z gradem komponowało :twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ja strzelam w wakacje z kolegami na takim niezłym zadupiu-ale chyba juz tam nie będę chodził bo nas raz policja pouczała ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate 0 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Szczerze ciężko mi wytrzymać cały rok bez sylwestra ale jakoś wytrzymuje:) przez cały rok też odkładam kase np. dostane 60 złotych to 30 na fajerwerki wkładam 30 na wydanie itd. :grin: strasznie nie mogę się doczekać Sylwestra! wy napewno też nie :lol:Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 ja tam od każdej złotówki spory procent przeznaczam na fireworksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelabc 0 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jeszcze troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogi97 0 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dotąd nie odpalałem w lato fajerwerków . Jakoś wytrzymywałem do zimy.Teraz zamierzam zostawić pare rakietek , petardy na lato z tego co miałem na sylwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos666666 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja po sylwku zajmuje się modelarstwem ale i tak jeżdżę do hurtowni i wydam trochę forsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek19680 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja planuje na swoje urodziny ( w Lipcu ) urządzić mały pokazik :mrgreen: Aha,dobra rada w czasie wakacji starajcie się zapomnieć o fajerwerkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja już się o takie rzeczy nie martwię. Bo latem myślę o festiwalach pirotechnicznych i innych pokazach na które zamierzam się wybrać. Więc naoglądam się fajerwerków za full :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja w roku jeżdżę na 2 odpusty i powiedzmy dwa razy w miesiącu jestem na działce to biorę parę petard tak żeby mi starczyło na cały rok. :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tak od stycznia to zapominam o sylwestrze i fajerwerkach , Zajmuję sie wtedy Elektroniką oraz stolarką , Przychodzi Sierpień , to zaczyna się poWoLi dziać , Również petarda czasem leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi