jano 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Motyl, któy robi poprostu zamieszanie. Świszcze craclinguje ( ) poza tym ma piękne efekty. Producent: Tropic Ilość: 1 motylek za około 2zł - 3,50zł Ilość efektów: 4 - 5 Efekt: kolorowy wiatrak z craclingiem, gwizdem oraz innymi efektami świetlnymi , wizualnymi itp. Ja bym powiedział, że to chyba najlepszy motylek z Tropica. Baardzo goraco go polecam. Szczególnie mi się spodobał. Jak widzicie go w sklepie za przyzwoita cenę to kupujcie! Doradzam również, by odpalać go na równej powierzchni! Baardzo łatwo stracić go w locie na ziemię, albo poprostu krzywo wystartuje Piszcie co o nim sadzicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 mój kolega go miał efekt nawet fajny leci go gory mieniącymi sie kolorami a na końcu huk tylko że ten mojego kolegi jak już wybuchł to nagle zaczął swiszczeć i leciał prosto na nas do ziemi :neutral: ale była zabawa 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars 0 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 widzialem go w sylwestra jak lecial bo moj znajomy go mial wiec najpierw lecial i wypuszczal kolorowe iskry a na koncy wybuchl :grin: do zabawy jest fajny moim zdaniem wiec kazdemu go polecam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 mialem je na sylwka bardzo fajne jak na ta cene.. wolno wzbija sie do gory potem szybciej i zanim wybuchnie to takimi seriami wypuszcza crackling pozniej moze wrzuce jego film bo robilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa 0 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Kupiłem go kiedyś na odpuście super motylek :mrgreen: .Najpierw mienił sie kolorami a potem wybuchł.Polecam ten motylek jets świeyny zaruwno na zabawe przed sylwkiem jak i w samego sylwka. 9/10 :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zdjęcie: http://www.jgs.pl/tr9901-ufo-pi-307.html?image=1 film: Również go polecam, jest wart swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi