Adiq 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 wiecie może z jakiej rakiety bądź wyrzutni uzyskał bym taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 To są szelki (bomby pirotechniczne) na takie efekty trzeba mieć koncesje. W żadnej rakiecie i wyrzutni nie ma takiego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Dlaczego pro? wystarczy moździerz 2" z SP, odpalić na raz 2 ładunki i masz taki efekt... Yausha ty się nie odzywaj, jak się nie znasz... bo takie coś to może być nawet brush z foto shopa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Fear to ty nie wiesz co mówisz i ty się nie odzywaj. Jakie ładunki z SP. One ci w życiu nie dadzą takiego efektu jak na zdjęciu. To nie jest brusch w fotoshopa bo już gdzieś widziałem to zdjęcie. Ty wiesz w ogóle jak sie robi zdjęcia fajerwerków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jano 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Albo brush albo po prostu Szelki profesjonalne. Odpalone po trzy ale myślę, że to jest fotomontaż z paru rozprysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adiq 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Albo brush albo po prostu Szelki profesjonalne. Odpalone po trzy ale myślę, że to jest fotomontaż z paru rozprysków to zdjęcie jest ze strony www.fireworks.com.pl więc wapster powinien odpowiedzieć czy to foto montaż czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 to nie jest fotomontaż. Tak wyglądają efekty przy długim naświetlaniu zdjęcia. Widać drogę przebytych gwiazdek w postaci tych ogonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 szelki o gwiazdach czerwonych, niebieskich... bez ogonów... zwykłe kulki :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No wiem, że bez ogonów, ale jak się robi zdjęcie to już wychodzą ogony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Horix 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ogony można uzyskać metodą długiego naświetlanie migawki (szeroko otowrzona gługo otwarta), praktycznie tylko a lustrzanakch ręcznych. A jak się przyjrzeć zdjęciu wychodzi że to kilka szelek ponieważ widać robłyski (takie jasne kulki) w środku. Min 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 więc wapster powinien odpowiedzieć czy to foto montaż czy co. Akurat ja jestem odpowiedzialny za tapety.To jest zdjęcie znalezione w pewnym portalu, na którym ludzie publikują własne zdjęcia robione aparatem, które można używać do większości celów, gdyż licencja na to pozwala. Nie mogę sobie o tak wziąć zdjęcia z Google i zrobić tapetę, ponieważ nie mam na to licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adiq 0
wiecie może z jakiej rakiety bądź wyrzutni uzyskał bym taki efekt
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi