tomek91050 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dzień dobry!Czy miał ktoś petardy pod nazwą "petarda duża"?Ilość sztuk w pudełku - 12Zdjęcie - http://superpower.pl/catalog_images/151.gifFilm - brakCena - w lidlu po 1,99Jaka ona jest???Czy opłaca się ją kupić?Do jakiej innej petardy można porównać jej huk??? :?: [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Moim zdaniem tak .Efekt porównywalny do Super cracker z zestawu PYRO - MIX . Obecnie mam ich ok. 8 sztuk ( wiadomo nie doczekanie sylwka ) Bardzo ci polecam te petardy . P.S. Wsadź do puszki z aluminium grzmotnie jak achtungiem i lepiej :}@veli - poprawienie ortografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matex 1 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Petardy są dobre, co mnie zdziwiło to porównywalny huk do GROM k303, opłaca się je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Te petardy są super. W tego sylwka miałem ich 4 paczki. Kupowałem w hurtowni i za paczke dałem 1,50 zl. Naprawde huk jest głośny. Za cenę 1,50 - 2 zl opłaca się w 100%. POLECAM ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrailFIRE 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Głośny huk.. tylko ze na 12 sztuk tylko 4 były prawidłowe ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Chcialem zapytac (troche nie na temat) czy petarda duza z lidla jest wieksza od sredniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 To jest K0204 , a średnia to K0203 - czyli ma mocniejszy huk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dobre petardy ale niekoniecznie bdb. Huk głośnyyyy! Warte polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Mi się też podobają te petardy też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nowy film: http://www.sklep-militarny.com.pl/product_...products_id=431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 U mnie są po 1,99zł 12szt i nawet sa całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PachoL.x 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dziś kupiłem w EKO paczkę za 2.50 zł ale one są jakieś inne. Maja symbol K0204WB. Niby huk i gwizd. Dziś odpaliłem jedna ale niewypał. Jak myślicie jaki to może mieć efekt ? Do czego porównywalne ?EDIT: Znalazlem na youtube filmik i juz wiem jaki powinien byc efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksik234 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Mam ich jeszcze 24 z kolegom 12 poszło miałem wadliwe pudełko bo na 12/5 było nie wypałów ale te 7 miało głośne pierdo....... Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi