Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: PXB2232
Nazwa: SCREAM DYNAMIC
Ilość strzałów: 45
Kaliber: 20 mm
NEC: 297g

Mój film partia 2025-2:

• Like 1
Opublikowano

Taka trochę kostka à la TXB325 Absynt z Triplexa.

Opublikowano

ciekawa kosteczka, ale ten pisk wydaje mi się taki cichutki, jak w tych latających wykałaczkach xD efekty też nie zaciekawe, ale w końcu to tylko 20mm... szukałem zamiennika txb 263, ale chyba to się nie nada 

Opublikowano
2 godziny temu, Kundaa napisał(a):

ciekawa kosteczka, ale ten pisk wydaje mi się taki cichutki, jak w tych latających wykałaczkach xD efekty też nie zaciekawe, ale w końcu to tylko 20mm... szukałem zamiennika txb 263, ale chyba to się nie nada 

txb263 to nie przebije ani nie dorówna na pewno, natomiast pisk wydawał mi się lepszy od tych rakietek, o których mówisz. Fajny bajer jak na 45 strzałów za 79zł (za tyle udało mi się wyłapać), szkoda jedynie, że efekt najprostszy jaki mógł być :D

Opublikowano
19 godzin temu, Kundaa napisał:

szukałem zamiennika txb 263, ale chyba to się nie nada 

Sprawdź PMB25E East World, PMB25W West World, PMB25N North World i PMB25S South World z Pyro Moravia.

Najbliższy do TXB263 z tych czterech jest PMB25N North World.