Cristoffer 25 Opublikowano Piątek o 22:18 Symbol: PXB2232 Nazwa: SCREAM DYNAMIC Ilość strzałów: 45 Kaliber: 20 mm NEC: 297g Mój film partia 2025-2: 1 Cytuj
Kundaa 0 Opublikowano 11 godzin temu ciekawa kosteczka, ale ten pisk wydaje mi się taki cichutki, jak w tych latających wykałaczkach xD efekty też nie zaciekawe, ale w końcu to tylko 20mm... szukałem zamiennika txb 263, ale chyba to się nie nada Cytuj
Cristoffer 25 Autor Opublikowano 9 godzin temu 2 godziny temu, Kundaa napisał(a): ciekawa kosteczka, ale ten pisk wydaje mi się taki cichutki, jak w tych latających wykałaczkach xD efekty też nie zaciekawe, ale w końcu to tylko 20mm... szukałem zamiennika txb 263, ale chyba to się nie nada txb263 to nie przebije ani nie dorówna na pewno, natomiast pisk wydawał mi się lepszy od tych rakietek, o których mówisz. Fajny bajer jak na 45 strzałów za 79zł (za tyle udało mi się wyłapać), szkoda jedynie, że efekt najprostszy jaki mógł być Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi