Cristoffer 23 Opublikowano 3 godziny temu Symbol - HF-80-2366 / HF-80-2367 Nazwa - EXTRAORDINARY Ilość strzałów - 160 Kaliber - 30 mm NEC - 3364 g Mój film: Na żywo nie do opisania chciałoby się żeby strzelała wiecznie bez końca. Cytuj
mantis 575 Opublikowano 2 godziny temu Na samym nagraniu prezentuje się przebojowo. Cóż za gęstość efektów i intensywność koloru gwizdek. Widownia słychać była Cytuj
Pioter 16 Opublikowano 2 godziny temu Ile to 1500zł? O masakro, święta makrelo... Ta wyrzutnia to miazga ale w dobrym stylu. Jeśli ktoś planuje pokaz sylwestrowy to wystarczy parę mniejszych kostek plus ta na koniec i za 4-5k można ultra pokaz zrobić omijając piro firmy, które by wzięły drugie tyle za samą obsługę. No takie czasy co zrobić. Tak czy owak efekty potężne, "monumentalne" dzięki rozpiętości, ilości złota. Robią te wyrzutnie ze smakiem trzeba przyznać. Jeśli ktoś nie wie na co przeznaczyć połowę minimalnej krajowej to proszę bardzo. Cytuj
Cristoffer 23 Autor Opublikowano 1 godzinę temu Udało mi się zamówić za 900 zł, więc nie było źleee jak za taką jakość, ludzie okoliczni zaczeli klaskać i piszczeć po zakończeniu Cytuj
Pioter 16 Opublikowano 1 godzinę temu Hmm ten efekt niebieskich gwiazd z tym złotem to horsetaile były? W sumie ciężko mi jednoznacznie stwierdzić... Jak za 900zł to dobra cena... jak na to hobby wiadomo. Cytuj
Cristoffer 23 Autor Opublikowano 1 godzinę temu Tak horsetaile, ale porządne nie jak te wypierdki z silentów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi