Skocz do zawartości

HF-80-2366 / HF-80-2367 Extraordinary (Riakeo)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol - HF-80-2366 / HF-80-2367
Nazwa - EXTRAORDINARY
Ilość strzałów - 160
Kaliber - 30 mm
NEC - 
3364 g

Mój film:

Na żywo nie do opisania ❤️❤️  chciałoby się żeby strzelała wiecznie bez końca.

Opublikowano

Na samym nagraniu prezentuje się przebojowo. Cóż za gęstość efektów i intensywność koloru gwizdek. Widownia słychać była :)

Opublikowano

Ile to 1500zł? O masakro, święta makrelo... Ta wyrzutnia to miazga ale w dobrym stylu. Jeśli ktoś planuje pokaz sylwestrowy to wystarczy parę mniejszych kostek plus ta na koniec i za 4-5k można ultra pokaz zrobić omijając piro firmy, które by wzięły drugie tyle za samą obsługę. No takie czasy co zrobić. Tak czy owak efekty potężne, "monumentalne" dzięki rozpiętości, ilości złota. Robią te wyrzutnie ze smakiem trzeba przyznać. Jeśli ktoś nie wie na co przeznaczyć połowę minimalnej krajowej to proszę bardzo. 😅

Opublikowano

Udało mi się zamówić za 900 zł, więc nie było źleee jak za taką jakość, ludzie okoliczni zaczeli klaskać i piszczeć po zakończeniu :D 

• mantis zmienił(a) tytuł na HF-80-2366 / HF-80-2367 Extraordinary (Riakeo)
Opublikowano

Hmm ten efekt niebieskich gwiazd z tym złotem to horsetaile były? W sumie ciężko mi jednoznacznie stwierdzić... Jak za 900zł to dobra cena... jak na to hobby wiadomo. :D

Opublikowano

Tak horsetaile, ale porządne nie jak te wypierdki z silentów :D