Dawid0099 0 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Czesc mam pytanie zauważyłem że w 2g buldog jest połowa pusta i jak dodam po korek innego prochu z tej samej petardy będzie większy huk pozdrawiam Cytuj
sebastiank96 7 Opublikowano 31 Grudnia 2025 4 godziny temu, Dawid0099 napisał(a): Czesc mam pytanie zauważyłem że w 2g buldog jest połowa pusta i jak dodam po korek innego prochu z tej samej petardy będzie większy huk pozdrawiam Nie kombinuj bo skończysz jak dwóch 14 Latków Cytuj
Homer 11 Opublikowano 3 Stycznia Nic się nie zmieni ,bo grubość korpusu jest dobrana do ilości prochu. Samą ilością nie zwiększysz ciśnienia , bez wzmocnienia korpusu. Gra nie warta świeczki by w ogóle coś tam dłubać , bo nic nie zmienisz. Palce nie odrosną. Cytuj
Grvby 186 Opublikowano 13 godzin temu Dłubanie w petardach na foto błysku jest jak zabawa odbezpieczonym granatem, mało osób zdaje sobie sprawę że foto błysk jest bardzo niebezpieczny ale przede wszystkim jest to nielegalne. Na przyszłość kup jakieś mocniejsze petardy typu Zom Bum 5G ewentualnie coś ze starych emiterów np. Explodery od Tropic-a. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi