Cristoffer 22 Opublikowano 21 godzin temu Symbol: TXC496 Nazwa: Rzymskie Ognie Ilość strzałów: 20 Efekt: Zielone, czerwone kulki Mój filmik: 1 Cytuj
LudwiczekR 48 Opublikowano 1 godzinę temu Mam podobne - już zamontowane w mojej skrzyni pirotechnicznej i zmostkowane kontami Kostki, rakiety i rzymiany to od wielu lat stałe elementy mojego stuffu Cytuj
Pioter 12 Opublikowano 23 minuty temu Ile mój synu kosztowały te rzymskie ognie? Efekt czerwonej i zielonej kulki - niespotykane a jednak czasem i białego jednorożca można spotkać choćby w markecie w dziale z pluszakami. Efekty poprawne, szału nie ma. Jeno pierd szczura. I proszę następnym razem nie trzymać ich w ręce i nie 20cm od głowy bo tak to wyglądało na filmie. Mam nadzieję, że z odpalonymi rzymskimi i włączonym telefonem nie szedłeś akurat przez pasy będąc zakonnicą w ciąży bo mogło się to skończyć tragicznie. 6/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi