Jump to content
  • 0

Pomoc w doborze wyrzutni.

Question

Posted

Witam tak jak w tytule potrzebuję pomocy w doborze wyrzutni bo jestem w tym kompletnie zielony.Chciałbym żeby znajomym jak i dzieciakom się podobało.Mój budżet to 1k.Proszę o polecenie czegoś fajnego i godnego uwagi,zakupy planuje zrobić w tym tygodniu.

7 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted

Jeśli jedna to extraordinary od riakeo- compoud absolutna topka, tylko cena wysoka.

Jeśli kilka to proponowałbym coś takiego na przykład: CB101 Genius, KingKong Jorge oraz Push It To The Limit Albert 

Myślę, że puszczone w tej kolejności jak napisałem zrobią niezłe show 

• 0
Posted

Może być kilka zawsze  jakaś frajda z odpalania. 😀

• 0
Posted (edited)

Ja bym celowal w jakies 100 strzalowki. 20-25mm A na koniec dobra 38mm albo 50mm. Co do konretnych modeli to musisz sam popatrzec. Kazdemy sie co innego podoba. Jedno zloto inni crakling...

Zobacz np. Iskra ANIOŁ IC20-103-1. 

Edited by Piotrek007
  • 0
Posted

Extraordinary od Riakeo 160 strzałów 30mm, strzały proste i kątowe - cena około 1000 zł może być teraz ciężko o dobrą promocję akurat jest po mikołajkach i black friday, gdzie można było ją dorwać najtaniej za 899 zł. 

Jeżeli kilka to np thermo nuclear 25 strzałów 38mm, plutonium 239 25 strzałów 38mm, mamut jw109 50 mm 19 strzałów, shark jw923 100 strzałów 20mm, dynamite riakeo 25 strzałów 30mm, aurora riakeo 16 strzałów 36mm.

• 0
Posted

Thermo nuclear> King of Bling Albert> Push it to the limit Albert

• 0
Posted (edited)

Np. 

Jorge JW420-CB

Edited by Crispers5