endriu123457 59 Opublikowano Środa o 09:43 (edytowane) Paczka od PyroKrims już u mnie ! Polecam serdecznie zakupy u Krystianka czyli forumowego KrychFire.. PyroKrims najlepsze efekty ! Edytowane Środa o 09:46 przez endriu123457 2 Cytuj
mantis 549 Opublikowano Środa o 16:58 Respekt na dzielni, że nie zapominasz o fotkach przy sezonie na ulicy forumowej. Ten duży kaliber zdecydowanie zdominował stuff, robi spory kontrast w stosunku do reszty. Wybór kostek nieoczywisty patrząc na to co kupują inni. Dla mnie jednak taki nieoczywisty widok w dziale zakupy, to powód by dłużej zawiesić oko na zdjęciu, a potem jeszcze posprawdzać sobie na YouTube efekty wyrobów. Urban Splash zaskakuje dynamiką wystrzałów, a Bollero to z kolei coś dla fanów niebieskich gwiazdek. W Torpedzie najbardziej podoba mi się pierwszych 5 wystrzałów z tym czerwonym opóźnionym efektem, który nie wiedzieć czemu kojarzy mi się z podwieszanym sufitem. Cytuj
Grvby 181 Opublikowano 58 minut temu Fajnie widzieć że mimo upływu lat nie odpuszczasz Z wyrzutni które posiadasz widziałem tylko uśmiechnięty dzień, jest to chyba na najlepsza mała kostka na rynku, myślę że będziesz pozytywnie zaskoczony. Torpeda ma wszystko czego potrzeba, efekt śliwki, złoto, kolor czerwony i niebieski oraz przyjemny krakling Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi