endriu123457 58 Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Paczka od PyroKrims już u mnie ! Polecam serdecznie zakupy u Krystianka czyli forumowego KrychFire.. PyroKrims najlepsze efekty ! Edytowane 8 godzin temu przez endriu123457 1 Cytuj
mantis 546 Opublikowano 1 godzinę temu Respekt na dzielni, że nie zapominasz o fotkach przy sezonie na ulicy forumowej. Ten duży kaliber zdecydowanie zdominował stuff, robi spory kontrast w stosunku do reszty. Wybór kostek nieoczywisty patrząc na to co kupują inni. Dla mnie jednak taki nieoczywisty widok w dziale zakupy, to powód by dłużej zawiesić oko na zdjęciu, a potem jeszcze posprawdzać sobie na YouTube efekty wyrobów. Urban Splash zaskakuje dynamiką wystrzałów, a Bollero to z kolei coś dla fanów niebieskich gwiazdek. W Torpedzie najbardziej podoba mi się pierwszych 5 wystrzałów z tym czerwonym opóźnionym efektem, który nie wiedzieć czemu kojarzy mi się z podwieszanym sufitem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi