Skocz do zawartości

[Fraptak] Kolekcja Cyrkoblitzów i Stuff 2025/2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 1 stycznia opublikuje oceny odpalanych produktów, Wszystkiego dobrego i bezpiecznego strzelania! Dziękuje wszystkim odpowiadającym w moim wątku.

Opublikowano

Witam,

Przesyłam oceny odpalanych produktów:

CYRKOBLICE

TW1 Cyrkoblitz (Tomaszek) - 10/10. Produkt znakomity ale o mniejszej mocy niż stare HE0015.

RAKIETY

T0517N Killer (Jorge) - 9/10. Bardzo ładne rakietki, jedynie nie podobała mi się szara, spodziewałem się ładniejszego cracklingu.

JR70 Stardust (Jorge) - 8/10 Ładne oraz  porządne rakiety.

SINGLE SHOT

TXC731 Shot L (Triplex) 7/10.  Efekty ładne, choć wolałbym aby leciały wyżej.

TXC733 Shot XL (Triplex) 8/10. Ładne single, choć parę efektów nie przypadło mi do gustu.

TXC734 Shot XXL (Triplex) 7,5/10. Za nisko leciały, efekty bardzo ładne

FONTANNY

TF3 Twin Peaks (Tropic) 6/10. Krótka ale ładna bateria.

PXF212 NO LIMITS (Piromax) 7/10. Ładny efekt, crackling mógłby być jeszcze dłuższy.

WYRZUTNIE

PXB2018 Optic (Piromax) 5/10. Moim zdaniem efekty gorsze niż w Selen (PXB2007E).

JW07 Mars (Jorge) 6/10. Efekty przeciętne, są lepsze kostki 16 strzałów 20mm.

TXB601 Smile Day (Triplex) 10/10. Piękna wyrzutnia, finałowy crackling do ziemi.

PXB2117 Inferno (Piromax) 7,5/10. Ładne migotanie, choć crackling przeciętny.

PXB2142 JET-X (Piromax) 9/10. Ładny niestandardowy efekt, efekt duży jak na 25mm.

JW104 Space Line V (Jorge) 9/10. Gorsza od Space Line II (JW818) choć i tak bardzo ładna.

PIROBAJERY

JM05 Trzaskające Kolorowe Kulki (Jorge) 2/10. Otrzymany w formie gratisu, nie przypadły mi do gustu.

TXP447 Bomber Guy 1.6" (Triplex) 3/10. Otrzymany w formie gratisu, nie przypadł mi do gustu.

PXG205 M40 (Piromax) 3/10. Otrzymany w formie gratisu, nie przypadł mi do gustu.