drewniak 17 Share Posted July 18, 2023 Cześć, Przesyłali mi Thora i strasznie się z niego sypie, jedna glinka wygląda jakby na lekko uszkodzoną - reszta jest w miarę ok. Czy to mi wystrzeli czy lepiej odesłać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamil911 119 Share Posted July 18, 2023 Tak odpali ubytek nie jest jakiś bardzo duży do czarnego jeszcze troche brakuje tą rurkę z ubytkiem gliny zabezpiecz tylko aby dalej sie nie sypało.. gipsem najlepiej zaszpachlować i tyle albo jakąś ciastoliną typu poxilina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 drewniak 17 Author Share Posted July 18, 2023 Dzięki, jutro kupię poxiline zalepię i posklejam żeby się nie sypało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grvby 149 Share Posted July 18, 2023 Wyrzutnia normalnie poleci nie bój nic Aczkolwiek dla świetego spokoju można nawet klejem na gorąco dziobnąć czy jakimś innym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
drewniak 17
Cześć,
Przesyłali mi Thora i strasznie się z niego sypie, jedna glinka wygląda jakby na lekko uszkodzoną - reszta jest w miarę ok. Czy to mi wystrzeli czy lepiej odesłać ?
3 answers to this question
Recommended Posts