Floudy 0 Share Posted December 21, 2020 Witam! Chciałbym się od was dowiedzieć, z racji tego że nie śledze media na bieżąco, a niektóre to juz całkiem wymyślają, wiem że po miastach nie wolno strzelać od 19 do 6:00, a jak to jest odnosnie prywatnej posesji? Mieszkam na wsi, na prywatnej posesji i czy mogę strzelać w godzinach 19:00 - 6:00 ? Równiez u mnie na wsi kazdy ma prywatną posesje. Quote Link to post Share on other sites
0 Rumcajs 21 Share Posted December 21, 2020 Na własnej posesji możesz strzelać do woli nawet od 19 do 6 Quote Link to post Share on other sites
0 Bartekeuro 64 Share Posted December 21, 2020 Nie ma zakazu strzelania!!! Nawet w mieście. Quote Link to post Share on other sites
Question
Floudy 0
Witam! Chciałbym się od was dowiedzieć, z racji tego że nie śledze media na bieżąco, a niektóre to juz całkiem wymyślają,
wiem że po miastach nie wolno strzelać od 19 do 6:00, a jak to jest odnosnie prywatnej posesji? Mieszkam na wsi, na prywatnej posesji
i czy mogę strzelać w godzinach 19:00 - 6:00 ? Równiez u mnie na wsi kazdy ma prywatną posesje.
2 answers to this question
Recommended Posts