kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Te petardy pod draską mają lont :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taaaaa Ameryke odkryłeś każda duża petarda ma najpierw draske a potem lont A co do petard to są słabe kupiłem 1 paczke za 4.50zł i nie dorównója nawet piratkom ze smieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny10 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Kupilem dzisiaj sobie 2 FP8 , 1 odpalilem na terenie prywatnym , na podworku . HUK niesamowity!!! Az ziemia zadrdzala . Oczywiscie po strzale wszyscy wyszli z okna i nie wiedzieli co sie dzieje , ******************************** P.S Gdzie wy odpalacie takie glosne petardy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalq 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja mieszkam w bloku ktory razem z drugim o ksztalcie podkowy tworzy po srodku takie polkolowe podworkojak sie posci pikolinke to huk juz jest duzy, rok temu odpalilem tez fp8 jak walnelo to az podskoczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88Furry88 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 szczerze to jak dla mnie to jest najmocniejsza petarda robi taki porzadny huk i rozwala wszystko, ja kupuje ja za 80gr to znaczy 5zl za 6szt w pudelku, nie wiem gdzie wy placicie za nie 12zl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Przed chwilą walnołem FP8 pod garnkiem małym a garnek poleciał na jakieś 40 metrów w góre normalnie masakra myślałem że nie wyrobie ze śmiechu jak bendę miał czas to wrzuce filmik z tego.Cześć miałem wrzucic filmik ale niestety miesiac po sylwestrze padł mi dysk twardy i straciłem wszystkie filmy niestety ale obiecuje ze w tym roku znowu nagram i wrzuce. I pamietajcie ze jak macie cos warznego na kompie to lepiej to zgrywac na plyty bo nigdy nie wiadomo co z dyskiem moze sie stac, pozdrawiam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja też przed chwilą FP8 wystrzeliłem. Huk był bardzo głośny i bass taki, że nogi zadrżały . POLECAM !! Dodaje 2 filmiki petard FP8: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=RWaR2n8c5tg :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=8aqJVmOiduwNa filmikach nawet widać taki błysk podczas wybuchu. Niesamowicie głośne !! Polecam !! 9+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 FP8 jest głośniejsze od FP6???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 tak, jest głośniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 zdecydowanie glosniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 a czy FP8 jest głośniejsze od TXP001 z Triplex?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer! 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 zakup te dwa rodzaje ;p będziesz miał obie petardy które chyba podobnie walą. Co do mocy FP6/FP8 to rok temu przypadkiem rzuciłem jedno pod okno to szyba poszła, zbiła sie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toby 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 niedawno zakupilem te petardy na fajerwerki-korsarz.pl i zmienila sie ich konstrukcja i ogolny wyglad :klik klik klik z tylu plastikowa zatyczna, korpus bardzo cienki przyciskajac mocniej petarde na srodku mozna zrobic wgniecie, petardy nie wygladaja obiecujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Kilka dni temu odpalilem FP6. Bardzo ladny huk z pozadnym basem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris50501199 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 mam fp8 od 3 latekpolecam towarek z czystym sumieniem,zabawa na sylwka murowanapopdro dla piromaniakow ))))))))))))))000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 kupiłem je za 8 zł (FP8) bardzo duże odpalę o 20Edit: odpaliłem wczoraj bass nieziemski aż drżą wnętrzności lepsze od la bomby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Oto fotka [url="http://img1Miał ktoś FP8 ale w tej nowej poligrafi???Te nowe są tak samo lepsze od fp6???rpsze o odp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DecybeL 0 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 FP8 Najlepszy filmik http://www.youtube.com/watch?v=_da728dpRns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 FP6 nie miałem, a FP8 nawet mi się spodobało.Jak myślicie Co głośniejsze Fp3/New czy K0208? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
show of fireworks 0 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Raczej FP3N B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker97 0 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Gdzie teraz mozna je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi