luk2583 10 Share Posted December 16, 2019 Siemanko, ja też coś malutkiego kupiłem, oto co udało mi się dorwać. Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted December 17, 2019 (edited) Mistral i samum świetne wyrzutnie. Venomy fajne, dwu efektowe. Z którego roku nolimitsy? Bo te nowe to porażka Edited December 19, 2019 by endriu123457 Quote Link to post Share on other sites
Godofireworks 1 Share Posted December 17, 2019 Super staff mega rakiety Quote Link to post Share on other sites
endriu123457 37 Share Posted December 19, 2019 No łukaszku pięknie pięknie ale bedzie widowisko u mnie przed domem razem rozwalimy wioskę;D 1 Quote Link to post Share on other sites
damian7878 75 Share Posted December 26, 2019 Stuff godny wielu pozytywnych słów.Wyrzutnie sprawdzone i przede wszystkom klasowe.Na monstery w tym roku jest rzut niesamowity☺.Ciekawy jestem wlasnie tych no limitsów jak działają teraz☺ Quote Link to post Share on other sites
k4n4li4 205 Share Posted December 26, 2019 3 minuty temu, damian7878 napisał: Stuff godny wielu pozytywnych słów.Wyrzutnie sprawdzone i przede wszystkom klasowe.Na monstery w tym roku jest rzut niesamowity☺.Ciekawy jestem wlasnie tych no limitsów jak działają teraz☺ no limitsy to kicha straszna monstery mam i gdyby nie leciały w ch*j wysoko to by były dobre Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts