FUNPIRO 13 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Pyro Moravia wypuściła rakiety szelki 2 i 2,5 cala będzie to prawdopodobnie zastępstwo Alcorów Panda - PM791 10 szelek chyba 1 i 1,75 cala Lustik - PM 801 7 szelek 2 cale Formula 1 - PM 794 5 szelek 2,5 cala Strzelałem tylko z Formuły 1 czyli szelki niby 2,5 cala lecz według mnie efekt nie porównywalny z Alcorami Gdyby złożyć zestaw podobny do Alcorów cena przekracza 150 zł a i tak to nie będzie to samo ponieważ w Alcorach były 4 szelki 3 cale i robiły robotę Tak więc wydaje Mi się że nowe nie znaczy lepsze. Wybiorę się do Osinowa gdzie Alcory jeszcze są i dokupię ze 2 paczki tak dla potomności . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Kolejny wymysł ale szelek i tak nie zastąpią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 2 godziny temu, k4n4li4 napisał: Kolejny wymysł ale szelek i tak nie zastąpią Przecież to to samo .szelka ma materiał miotający a tutaj zastąpiono go sinikiem rakietowym czyli szelka na kiju Oczywiście nie mówię tu o szelkach 5 + tam waga by na to nie pozwoliła . W Osinowie widziałem 4 calowe Zinki i dawały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuloN 0 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 https://www.piroplanet.si/raketni-komplet,57.html strona importera, można zobaczyć filmiki z efektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 13 minut temu, FUNPIRO napisał: Przecież to to samo .szelka ma materiał miotający a tutaj zastąpiono go sinikiem rakietowym czyli szelka na kiju Oczywiście nie mówię tu o szelkach 5 + tam waga by na to nie pozwoliła . W Osinowie widziałem 4 calowe Zinki i dawały radę. Te zinki to F4 mówisz tu pewnie o 930... to nie ma porównania do komercyjnych rakiet z pseudo szelkami :DD Połowa pewnie wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Tak dla wyjaśnienia: 1. Alcorów może już nie być 2. Poprzednie Alcory jakie były w obrocie były w przecenie więc ciężko tę cenę brać na poważnie 3. Cena ta wzięła się z tego, że jak była ich normalna cena to nie cieszyły się taką popularnością już do tego stopnia, że w tym roku skończyłby się ich termin ważności 4. Kolejna partia jeżeli się pojawi to będzie jeszcze droższa od tych rakiet prawdopodobnie Radzimy po prostu nie stawiać rakiet Alcor za wzór, bo to dosyć wyjątkowa sytuacja i wypacza nieco postrzeganie innych produktów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 56 minut temu, Mroczny napisał: Te zinki to F4 mówisz tu pewnie o 930... to nie ma porównania do komercyjnych rakiet z pseudo szelkami :DD Połowa pewnie wygląda tak Oczywiście masz rację lecz musisz przyznać że sprawa ma się podobnie z szelkami ,tam też można być bardzo zawiedzionym [ złe doświadczenia z produktami Super Power] a niepozorna szelka może sprawić radość ,wiem z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 2" Lidu i shoguna nigdy więcej to było takie kopsko... xd Triplex jakoś potrafił zrobić 2" a w SP to tylko z dwa efekty były dla mnie ładne, już bardziej opłacało się brać od nich cylindry 1,75" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Cylindryczne zawsze lepsze Szelka na kiju już nie robi takiego wow, przy normalnej szelce jest moc już przy wystrzale a potem na koniec pierdzielnięcie, szczególnie robi wrażenie 5-6 cali lub więcej. I tak jak pisał @PiroArt.eu po normalnej cenie alcory już by nie były tak opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuloN 0 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 A jaka była ta cena? Tak z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 8 minut temu, RuloN napisał: A jaka była ta cena? Tak z ciekawości w promocji 89 zł normalna cena około 160 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Formuła czy też E.T <bo to to samo> podobnie jak rok temu, mega pozytywne zaskoczenie, mimo małego necu tj.56g efekty duże, gęste i długo utrzymujące się . w tej cenie jak dla mnie nie ma lepszych 10/10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi