kontodousuniecia 5 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 piękny arsenał @FUNPIRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 1 minutę temu, guliwer napisał: piękny arsenał @FUNPIRO Będzie jeszcze ładniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 15 minut temu, wybuchowy napisał: no w porównaniu z twoim zeszłorocznym stuffem - to pozbyłeś się wielu gruzów ale dalej jestes forumowy hurtownik Dzięki bardzo ale tak jak mówiłem Każdy ma Swój Świat i Własne Elfy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Dokładnie,każdy inaczej też postrzega sylwestrowe strzelanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) WYBUCHOWE I HURTOWE zasilenie stuffu Edytowane 31 Października 2019 przez FUNPIRO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drewniak 17 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 15 minut temu, FUNPIRO napisał: WYBUCHOWE I HURTOWE zasilenie stuffu Skąd masz te rakiety? Bo ja chciałem kupić ale nigdzie nie było.... A to co mi obiecał IfyouKnowMe to jakaś bajka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 8 minut temu, drewniak napisał: Skąd masz te rakiety? Bo ja chciałem kupić ale nigdzie nie było.... A to co mi obiecał IfyouKnowMe to jakaś bajka.... Znajdź temat pirorookie z 2018 i będziesz wiedział. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) 27 minut temu, drewniak napisał: Skąd masz te rakiety? Bo ja chciałem kupić ale nigdzie nie było.... A to co mi obiecał IfyouKnowMe to jakaś bajka.... Także chciałem od Niego kupić ale temat się urwał , kupiłem je na Pirohicie , HURTOWO prawda ? k4n4i4. Edytowane 31 Października 2019 przez FUNPIRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pironolimit 1 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 3 godziny temu, FUNPIRO napisał: WYBUCHOWE I HURTOWE zasilenie stuffu Miałem je , bardzo fajne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pironolimit 1 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Dnia 14.09.2019 o 09:42, FUNPIRO napisał: Witam , jako że jestem maniakiem rakiet chciałem przedstawić mój stuff na 2019 rok 2 x No Limits od Piromaxa niestety tylko jeden zestaw z 2016 roku jeszcze kaliber 63 mm drugi to już 2018 czyli gorszy kaliber 52 mm rakiety lecą bardzo wysoko i efekt jest mniejszy , pomaga zdjęcie końcówki . 2 x razy Alcor od Pyro Moravii nie muszę przedstawiać , są świetne 3 razy Fantasy Cracling Thunder także bez komentarza 3 razy Opal od Komety jeszcze na NWP szelki 2 bardzo fajny efekt 2 razy Sky Burners od Lesli z tego co widziałem interesujące 3 razy No Sound od Klaska jak na rakiety bez huku nawet fajny efekt 3 razy Diabolo z Lidla pozostałość po zeszłym roku 3 razy Posejdon od Jorge do zabawy Planuje jeszcze dokupić Bazooki ,Venomy i może coś więcej w czarny piątek Na pewno rzymiaki No limits i kilka 100 strzałowych wyrzutni................................................ Noo wybór rakiet jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Oglądając twój temat mam wrażenie,że zalogowałem się na jakiś sklep.Tylkp cen brakuje.Nie widzialem chyba takiej ilości rakiet nigdy u kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 4 minuty temu, damian7878 napisał: Oglądając twój temat mam wrażenie,że zalogowałem się na jakiś sklep.Tylkp cen brakuje.Nie widzialem chyba takiej ilości rakiet nigdy u kogoś to jest pirorookie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Hurtowe zasilenie stuffu , dla tych wszystkich Śmiesznych Ludków którzy jedyne co mogą to dać lika w dół , a żal i zazdrość d*pę ściska OJ JAK BARDZO HA HA HA HA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs 21 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Widzę, że nadal mało Ci rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Mozna wiedziec gdzie kupowałeś i za ile te monstery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 21 godzin temu, damian7878 napisał: Mozna wiedziec gdzie kupowałeś i za ile te monstery? Kupiłem je na promocji w Pirohicie po 37 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Następne Hurtowe zasilenie No To START można hejtować bo dupsko ciśnie no i proszę o wpisy na forum są moze inteligętne inaczej szczególnie wpisy Pana W ale zawsze fajnie poczytać i pośmiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi