bart139 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witajcie, Co w tym roku jest godne polecenia ? Tylko wyrzutnie i tylko markety . Jestem z Poznania także dostęp do większości sklepów bez problemu. Słyszałem że Kilovka oraz Euforia w Lidlu dobrze się zapowiadają, I myślę standardowo o Hydrze miałem dwa lata temu, chyba że spróbować czegoś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstaMan 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zamiast Hydry możesz wypróbować Virus 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Jeśli planujesz zakupy w marketach to koniecznie zwróć uwagę na Mistral z lidla :xmas_smile: Na filmiku jest kozacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bart139 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Jeśli planujesz zakupy w marketach to koniecznie zwróć uwagę na Mistral z lidla :xmas_smile: Na filmiku jest kozacka. Lidl w tym roku konkretnie Mistral, Kilovka , Euforia i Harmonie wygląda też dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bart139 0
Witajcie,
Co w tym roku jest godne polecenia ? Tylko wyrzutnie i tylko markety . Jestem z Poznania także dostęp do większości sklepów bez problemu.
Słyszałem że Kilovka oraz Euforia w Lidlu dobrze się zapowiadają,
I myślę standardowo o Hydrze miałem dwa lata temu, chyba że spróbować czegoś innego ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi